דרוש מעביר/ת סדנה לבישול אוכל צמחוני/טבעוני

ricvik

New member
דרוש מעביר/ת סדנה לבישול אוכל צמחוני/טבעוני

שלום רב, שמי אסף ואני מתנדב של אגף איכות הסביבה בעיריית כפר-סבא. בשבוע של 1-6/6 יתקיים בעיר שבוע אהבה לסביבה. מאחר ולצמחונות (ויותר - לטבעונות) משמעות אקולוגית חשובה, חשבתי לנצל את האירוע על מנת לארגן סדנת בישול צמחונית בעיר באותו השבוע. הרעיון מבוסס על אחת הבעיות הקשות שלי בתור צמחוני - למצוא מתכונים טובים ממקור אמין (ושלא בישלתי כבר מאה פעם). אם יש מישהו שמעונין ומסוגל להעביר סדנה כזו, אודה לו אם יפנה אלי במסר או לסלולר 052-5238303. תודה, אסף

דנה A

New member
המלצה

יכולה להמליץ בחום רב על כפר-סבאית, נטורופטית נפלאה, סדנאות להכנת אוכל בריא טעים וקל להכנה מיכל פס-בובק 054-7289454

einatgross1

New member
מצטרפת להמלצה

למיכל פס-בובק. האם אתה מתכוון לכך שהסדנא תועבר בתשלום או בהתנדבות?

לאסף ,מה דעתך למתכונים שיוקלדו בפורום זה ,,,,

מתכונים בסיסיים וטעימים שיש לכל אחד ממשתתפי הפורום שכאן. לדעתי כל אחד ממשתתפי הפורום יכול לתרום כאן מתכון או שניים וכך נרכז כאן בפורום ספר מתכונים טעימים ,לטובת כולם. למשל מה המרק הכי אהוב עליך ואת המתכון. מתכון לתבשיל קטניות תבשיל האורז המומלץ וכו'.

../images/Emo6.gif

לקח לי קצת זמן עד שקלטתי שהמילה "שיוקלדו" זה לא שוקולד. (קראתי את זה בהתחלה מתכונים שוקולד). כנראה שההתמכרות שלי יותר קשה ממה שחשבתי.

הרשת מלאה במתכונים צמחוניים.

באתר של אנונימוס. של גאמנון. ועוד. אבל אפשר כמובן ליצור גם פה. רעיון מבורך.

Sun Hello

New member
אולי

יש את אריה רווה שהוא הבעלים של מסעדת הבודהה בורגרס ואני יודעת שמועברות שם גם סדנאות בנושא תזונה. אפשר להכנס לאתר וליצור איתו קשר: http://www.buddhaburgers.co.il/

למעלה