דרוש מעצב פנים (מתחיל או סטודנט)...

ממסיטה

New member
דרוש מעצב פנים (מתחיל או סטודנט)...

היי, אנחנו עוברים לדירה חדשה (מקבלן) עוד כחודש ואנחנו מחפשים מעצב/ת פנים, מתחיל/ה או סטודנט/ית, לעבודה מינימלית של עיצוב הדירה מבחינת צבעים, טפטים ללא עבודה פיזית, אלא רעיונית בלבד. הדירה במודיעין, ויש לקחת בחשבון - תקציב דל!!!!!!!!!!!!!!! (ולכן מתחיל/ה או סטודנט/ית). מצטער מראש אם פגעתי בכל מעצבי הפנים באשר הם בנוגע לתקציב, אבל זה מה באמת באמת יש :) נודה מראש לכל פנייה ועזרה, שלומי ואורית

רוב העבודה היא רעיונית

וזו הרבה עבודה. אני סטודנטית ואני בשביל פרויקט סיום סמסטר עובדת קשה מאוד. אז בטח שעבור דירה חדשה - אי אפשר לחפף או לחסוך בעניין הזה. אני רק מציעה אם יש תקציב דל, מחכים שיש יותר כסף ואז לוקחים מעצב ודואגים לכל מה שצריך. כשאין- לא עושים

לדעתי אפשר דוקא לקחת מעצב מתחיל,

או סטודנט לחילופין, לזרום עם הרעיונות, ואולי דוקא הם יהיו בעלי החזון ותתחברו איתם ..?

cobby

New member
נסיון נרכש בכסף

ופה לדאבונך הוא יתנסה על הגב שלכם ועל הכסף שאתם תשלמו . כי כאשר מסיימים ללמוד בטכניון או בויצו , יודעים רק תיאוריה ולא בדיוק יודעים הלכה למעשה והנסיון אמור להירכש תוך כדי עבודת המעצב/אדריכל במשרד תכנון כלשהו ועם השגחה של בעלי מקקצוע מיומנים

ממסיטה

New member
תודה על הפרגון...

קודם כל, תודה רבה לאלו שפנו אלי במסר אישי, אני אצור אתכם קשר בהקדם . שנית ברצוני להבהיר כי נראה לי שיש כאן אי הבנה מאד גדולה. רוב העבודה כבר מאחורינו, להזכירכם - עוד חודש נכנסים! יש מטבח (חדש) וכמעט רוב הרהיטים כבר נרכשו. אנחנו מרגישים שאנחנו צריכים עזרה רעיונית ב"פיניש". כלומר איזה צבע יתאים לקירות, אולי טפטים וכד'. מצטערים אם פגענו בכבודכם, אבל באמת מדובר בלראות את הבית ולתת רעיונות בהתאם לקיים. (במקום לקבל עצות בחינם באתר...) ולכל ה"מפרגנים", אני מקווה שכשאתם תצטרכו ייעוץ בתחום אחר מעיצוב הבית לא יתייחסו אליכם עם תשובות כגון "אם אין תקציב אז אל תבואו אלינו". ושוב תודה רבה לכל אלו שענו מסרים אישים, שלומי ואורית

מעצב פנים

היי, אני אדריכל ומעצב פנים ואשמח לעזור לכם תוכלו ליצור קשר ב-054-6227884 יקיר

evh1

New member
עיצוב דירה

שלומי ואורית ערב טוב ראשית בשעה טובה אתם בעצם במבקשים"הלבשת דירה" גם הנושא כשלעצמו מישהו צריך ליישם את הרעיונות אני מעצבת פנים מרעות אתם מוזמנים ליצור קשר 054-6677771

למעלה