דרוש מעצב/ת מוכשר/ת גם סטודנט

Alonchuck

New member
דרוש מעצב/ת מוכשר/ת גם סטודנט

ישנו פרויקט נחמד בני-יורק של עיצוב .בית קולנוע מתוק עם מסעדה .שהבעלים שלה ארגנינאי עם טעם של איטלקי .אני צריך סטודנט מוכשר חכם יצירתי אמין . שמגיע לארה"ב לני-יורק . שיעצב (כמובן תמורת תשלום) את דלפק הבר . בצורה הכי משוגעת אלגנטית . [email protected]

lank

New member
../images/Emo68.gifאלוןצ'וק , אני מניחה ...

אם תממן את הנסיעה לארה"ב , יהיו הרבה קופצים על הבר....

Alonchuck

New member
הנסיעה ממומנת :) ברצינות

הרצון הוא למצוא סטודנט והדגש על סטודנט הבעיה : למצוא מישהו מתאים.

Alonchuck

New member
אני אסביר

מעצבי פנים מקובעים לדעתי לפחות כאן בארץ . ובלי לפגוע באף אחד . אבל מכיר את העבודות הם יפות אבל לא ברמה בינלאומית .מחפש סטודנט עם דם חדש ומלא מוטיבציה מישהו שאני על אף נסיוני העשיר .במיוחד בפרויקטים בחו"ל מחפש הפעם מישהו שאני אתן לו לעשות הכול שהפרויקט ישא את שמו וכך לעשור לבחור מוכשר להצליח . מעצבי פנים בארץ ??? בעבר ניסיתי להביא מעצבים לחו"ל ממש צרה צרורה הם חושבים שהם מה אני אגיד שרון סטון בכלא 6

g73

New member
תשובה

קודם כל למה צריך להגיע לניו יורק אולי אפשר לעשות את זה מכאן עם צילומים ושירטוטים של מה שקיים אני ארגנטינאית עם טעם של אטלקיה-אולי זה יכול להתאים... צור קשר לאימל: [email protected]

Alonchuck

New member
חובה להגיע לניו יורק

זו הדרישה של הלקוח. והוא גם ישלם על זה .

יש לי חברה שסיימה עכשיו ללמוד

בניו יורק עיצוב פנים. (מה שם הבית ספר שם? אני כל הזמן שוכחת. בית ספר נחשב מאוד.) אם תרצה, אני יכולה לקשר ביניכם. ואם אתה נורא מתעקש לשלוח מישהו, אני באה

0 אור 0

New member
יש לי מעצבת מצויינת בארגנטינה

סיימה את לימודיה השנה. יש לה טעם נהדר - בכלל לא ישראלי. הולך?

gerson1

New member
היי אלון

אתה מפליא אותי רובנו הרי מציצים בעיתונות העולמית וניזונים משם-בארץ בעיקר מהעיתונות והמדיה האנגלו סקסית-אז לך באמת ותמכור קרח לאסקימואים. לא נראה לי שאתה מתמודד נכון גרשון

למעלה