מערבבת ריבה מעורבת עם רוטב סויה... מעסה את הברווז... ומעבירה בתוך המשרה הזה למקרר למספר שעות. אח"כ מעבירה לתבנית המתאימה לתנור עם כל התוכן של המשרה... מכסה ברדיד אלומיניום ואופה בתנור למשך כשעה וחצי.... אז מסירה את הרדיד וממשיכה לאפות למשך עוד כ- 30 דקות. הולך נהדר עם תפוחי אדמה מאודים.
בדיוק כמו שמכינים עוף במלח. מניחים את הברווז במרכז התבנית. יוצקים מסביב לו חומת מלח גס והופ' לתנור. נחמד להגיש את זה עם ירקות (אני עושה את זה עם לקט נורמנדי)