דרוש מתכון מנצח-עוגה כושית ליומולדת

mikaganany

New member
דרוש מתכון מנצח-עוגה כושית ליומולדת

שלום לכולם+ אהלן אסנת אני בחיפוש אחר מתכון מנצח לעוגה כושית ליומולדת בגן קחו בחשבון שאני רוצה לחתוך ממנה צורות ורק אז לצפות כך שצריך שתהיה גם טעימה וגם קשוחה... הצילו אותי ממיליון המתכונים ברשת!!! תודה תודה מיקה
 
../images/Emo212.gif בבקשה:

למיקה שלום, מצורפים שני מתכונים. את המתכון הראשון לא ניסיתי, אבל הוא הוא זכה לשבחים רבים: עוגת שוקולד פרווה מומלצת של etty57 מהפורום לעיצוב עוגות 2 כוסות קמח 2 כוסות סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 4 כפות קקאו 1 כפית סודה לשתיה 1 כוס שמן על הכל לשפוך כוס מים רותחים ולערבב. להוסיף: 4 ביצים ולערבב. לאפות בחום של 180 מעלות כ-40 דקות. על פניו היא מינימום חומרים אך הטעם מופלא יוצאת ישרה לחלוטיןבמידה ולא כפי שאורן אמר להפוך מיד לאחר האפיה בכל מקרה אני עושה זאת במידה וצריכה לעטוף ואם עוגה מתבקעת בדיוק כפי שאמר להפוך ולשים משהו כבד עליה. אני בדרך כלל מכינה משטח לעוגה מראש ואת העוגה שמה על עיגול מוזהב. אז אפשר ישר על המשטח שאת צריכה. אם את הולכת לגלף את העוגה אני ממליצה לך להכניס אותה קודם למקרר או להקפאה ורק אז לגלף. זו העוגה שאני משתמשת בה, היא מאד יציבה: עוגת קקאו בחושה 200 גרם חמאה רכה 250 גרם סוכר (1/2 1 כוסות) 4 ביצים בטמפרטורת החדר ½ כפית אבקת אפיה קורט מלח 200 גרם קמח (1/2 1 כוסות) 40 גרם קקאו (1/2 כוס) 1 כוס יוגורט או 200 מ"ל שמנת לקצפת 1. מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מתקבל קצף בהיר ואוורירי. 2. מנפים יחד את כל החומרים היבשים. 3. מוסיפים את החומרים היבשים לסרוגין עם היוגורט, לתערובת בתנועות קיפול עדינות, עד שהכל מתערבב. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה. 4. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מע"צ (חום בינוני), עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא נקי (כשעה). שיהיה בהצלחה, אסנת
 
למעלה