דרוש מתראיין לתוכנית אקטואליה

דרוש מתראיין לתוכנית אקטואליה

בהמשך למכתב המדובר בדבר האפודים הקרמיים (שכזכור לכם נועד על מנת לפתוח מאבק תקשורתי בנושא), קיבלנו פנייה מתוכנית אקטואליה בטלויזיה שמכינים כתבה על הנושא. לתוכנית דרושים שלושה מרואיינים: 1. מילואימניק שמתכוון לסרב לצאת לשירות מילואים במידה והמחסור בקרמיים לא ייפתר; 2. מילואימניק שחושב שלמרות העדר אפודים קרמיים, לא ניתן לסרב לצאת לשירות מילואים בשל חשיבות השירות, 3. מילואימניק שמתכוון לתרום אחוז מתקבול המילואים שלו לצורך המבצע. אנא צרו קשר בהקדם האפשרי עם יו"ר תנועת בלת"מ רועי רון, 058-522651 טנגו- נראה אותך...

T a n g o

New member
זרקת לי כפפה והנה אני כאן

תשמע, אני לא ממונה על התכנון. למזלי, אין לי כרגע צו באוויר. שיהיה לי, אתייצב ואפעל בהתאם למציאות. לדבר על מה אני אעשה או לא בזמן שאני יושב כאן בבית ומקליד במחשב נראה לי לא רציני. מה שבטוח, אני אדאג לדרוש את המגיע לי בזמן אמת ומול מי שאחראי לספק לי אותו ולא להצהיר הצהרות בטלויזיה. תהיה בטוח שבבוא היום, אדרוש עד שאקבל מה שצה"ל קבע שעלי לקבל. אם לא, אעשה הכל כדי לעמוד על שלי, כולל פניה לכל מי שתגיד לי. איומי סרק לא מפחידים את צה"ל. הם בטוחים שאנשים ימשיכו להתייצב ולבצע את מה שאומרים להם. הדרך, כפי שאני מבין אותה, היא נפגעת - תחזיר. בלי איומים ובלי הצהרות. גם קשה לי להבין את ענין האיזון בתכנית בין מי שמתכנן לסרב למי שמתכנן לבצע. זה לא פופוליטיקה. דיון אקדמי על מי בעד ומי נגד זה לא הנושא. הנושא צריך להיות שכל מי שצריך מיגון, מקבל אותו, גם אם הוא חושב שאם לא יתנו לו, הוא לא יסרב. נקודה! אני מכיר הרבה חבר'ה שייסעו בג'יפ ללא קסדה. אבל מה לעשות, חכמים קבעו שחייבים לחבוש קסדה בפקודה. כנ"ל לגבי מיגון. לדיון תאורטי, אתה יכול להופיע בעצמך יחד עם ניר ורועי. אז הנה, עכשיו זרקתי לך בחזרה את הכפפה. אשמח לשמוע את דעתך בנושא. תודה

אל תקראו לסירוב!!! ניר נגר- הוזהרת!

אל תיתן יד להתארגנות- פלילית שמטרתה -קריאה למרד. מחק את השירשור

ניר נגר

New member
זה בבדיקה, כל עוד עומדים בכללי

הכתיבה נאותה,מתכונים להשתמטות ושפה יפה ובחינתי לא מדובר בטרול...

זה הטרול!!!

ניר- "איני יודע" כתב בשרשור של שאלות לאיתן כבל שיש לו ועדה לפרופיל 21 ושכולנו פראיירים. פתאום הוא מודאג מסרבנות??????????? שימצא לעצמו חיים. תתעלם.

זה שמי שעושה מילואים הוא פראייר

ודפוק ואידיוט- זה ידוע. אני לא עושה מילואים. יש הבדל בין זה לבין לתת במה "פורומית " לאחד שקורא למרד- זה משהו אחר. אני לא עושה צילואים - אך אלחם בכל מי שקורא למרד אזרחי- כי זה מנוגד לחוק.

רטוש

New member
'איני יודע' למה אתה אינך יודע מודע

ליופיה המפהנט של רפות הקוגניציה שלך. אני למשל כמו עוד אחרים מתנדב למילואים למרות פציעתי בסדיר, ועושה זאת בשמחה רבה- גם באיזורי דמדומים לא פשוטים בשטח. אני רואה במילואים רע- אבל רע הכרחי במידה כזאת שנפיחות למיניהם מכל הצדדים פשוט לא יתקיימו אם לא יהיה מי שיעשה את שליחותו. ועכשיו לגורמים העניינים כאן- המדרון החלקלק שבו אנו עלולים לגלוש אליו (ואני שמח שלא הגענו לשלב הזה)- קרי מרד (מהסיבה 'המוצדקת' ביותר בעולם ככל שתהה) הוא אקט אשר כשלעצמו עלול לגלגל כלבני דומינו את שכבת המגן של החברה הישראלית למחוזות שלא בטוח שהיינו רוצים בהם. (קונטציה- צבאות מצרים וסוריה ב-67 ו-73 בשלהי הקרבות). אפשרות נכונה ומוסרית יותר תהה פניה בשלב זה או אחר לאופציה המשפטית- תוך עתירה תקיפה מול הממשל וצה"ל לחייב אותם לאלתר לעמוד בהתחייבותיוהם הבסיסיות.

ניר נגר

New member
לא הייתי משתמש במילה...בכלל

ללחימה הכוללת הסתערות במעלה הר או פיתה סורית, אפוד קאמי רק יכביד על התנועה וההסתערות. אבל אם אתה נמצא במחסום אין שום מניעה לשים אפוד קרמי שיכול להציל את חייך, או בטווחים קצרים של הסתערויות (ואת זה יכול לאשש הלוחם שחטף 3 כדורים בחזה וניצל בגלל האפוד הקרמי שהוא לבש בחברון בקרב שבו נהרגו 12 חיילים ואזרחים.

למעלה