דרוש נגן.

gaspode

New member
דרוש נגן.

קלרינט, ללהקת רוק מתקדם בצפון הארץ. טוב, לא באמת. העניין הוא כזה. אני בחיפושים נרחבים אחרי נגן שיענה על הקריטריונים הבאים: תמיכה בסוגי קבצים רבים כולל FLAC OGG ו MIDI איכות שמע שתצדיק הטענה ב FLAC. נפח בסדר גודל של 10 גיגה לפחות חיי סוללה ארוכים. לא תלוי תוכנה ושניתן לחברו למחשבים עם מערכות הפעלה חופשיות. אין לי שום עניין בתצוגות פנסיות, או בציורים מרהיבים של עטיפות אלבום, או ממשק נוח וצבעוני. אם אפשר אעדיף שזו תהיה קופסא רבועה עם תצוגה משעממת וחריץ לתחוב לתוכו אוזניות יקרות. האם יש בנמצא נגן העונה על הקריטריונים הנ"ל?

יאיר B

New member
חוץ ממידי (שאין לי מושג איזה נגן יודע לנגן

כזה פורמט, אין לי קבצים כאלה כדי לבדוק), איאודיו I7 יכול להתאים. הוא מנגן את כל הפורמטים שאתה רוצה (שוב, לא יודע לגבי מידי), יש גרסא של 16GB פלאש, סוללה של כ-50 שעות (+-, תלוי בהרבה דברים) ואם במערכת הפעלה חופשית אתה מדבר על הפצות לינוקס שונות, אז הוא עובד הייטב עם פדורה ואובונטו (בדוק). יש לו חריץ לאוזניות.

gaspode

New member
פנטסטי. תודה לך יאיר.

תענוג לראות מנהל פורום בקיא כל כך ונכון לעזור. אגב, קבצי מידי )MIDI) נמצאים בכל פינה כמעט ברשת. תוכל בקלות לבדוק אותם על הנגנים שלך. אותו איאודיו, נחשב כבעל איכות שמע גבהה?

or121210

New member
גבוהה מאוד, מהטובות בשוק.

אגב, יש לי D2 מבית אותה חברה, והוא לא מנגן קבצי MID. אז סביר להניח שג ה-IAUDIO 7 לא מנגן קבצים אלה

למעלה