דרוש נחש להשכרה

דרוש נחש להשכרה../images/Emo53.gif

לפעילות בגני ילדים דרוש נחש בעל אופי נוח ושקט. לגבי המחיר- שילחו מסר ונוכל לדבר. שני דברים חשובים: הוא דרוש לי לשבוע וגם- גיאוגרפית אני מאיזור השרון. ז"א שהוא צריך להיות הכי צפונית בנתניה, הכי דרומית רעננה כפ"ס. תודה!!

Liron Samuels

New member
חגית

אני לא משכיר נחשים אבל אני מאזור רעננה ואם הגן שאתה רוצה להסביר בו על נחשים הוא באזור אז אולי אני אוכל לעזור לך... שלחי לי אימייל עם עוד קצת פרטים אם את מעוניינת... [email protected]

naja

New member
לא ממליץ לך!!!

אני בטוח שאתה עושה את זה נתוך כוונות טובות ורצון לעזור אבל קח בחשבון שאתה לא עסק מסודר ואין לך שום סוג של ביטוח ובמקרה של תקלה הכי קטנה אתה חשוף לתביעות ובעיות. חוץ מזה תחשוב על טובת הנחש-סתם סטרס מיותר עבורו. חגית-אניט ממליץ לך לפנות לחברה מסודרת שעוסקת בנושא(הדרכות וכו'). זה אולי יצא טיפה יותר יקר אך זה שווה את השקט הנפשי.

Liron Samuels

New member
צודק

לא חשבתי בכלל להוציא את הנחש ולתת לילדים להחזיק או לגעת אבל כנראה שזה באמת לא הרעיון הכי טוב...

הבהרה

ראשית- כל נחש שאעבוד איתו יראה את הוטרינר שלי קודם... כך שתביעות וענינים לא אמורים להיות. חברות הדרכה לא משכירות בע"ח, רק המדריכים שלהם משתמשים בהן. אם מישהו מכיר חנות חיות שמשכירה, או אדם פרטי- אנא שילחו לי מסר. אני לא מבקרת כל כך בפורום הזה ויהיה חבל לפספס הודעות. תודה!!

naja

New member
הבהרה להבהרה

לא התכוונתי בכלל לכיוון הזה. דווקא בקטע הבריאותי זוחלים הרבה פחות מסוכנים מיונקים למינהם. התכוונתי למיקרה ואחד הילדים או אחת הגננות ינשכו ע"י הנחש.

למעלה