דרוש סיוע דחוף!

holmesoholic

New member
דרוש סיוע דחוף!

היי אני מאיה ואני חדשה בפורום... יש לי בעיה ע-נ-ק-י-ת! מאז שהייתי פצפונית מצאתי את עצמי מרותקת לאופנים- חבל"ז, אבל מעולם לא למדתי (לא לצחוק בבקשה) לרכב בלי גלגלי עזר.. היום בגיל קצת יותר מאוחר (20) אני מתה להצטרף למלא חברים שלי שהם רוכבי כביש או הרים מקצוענים, אבל פשוט לא מצליחה להתגבר על המכשול הפשוט של איך לעזאזל רוכבים על האופניים??? תודה מראש על כל עזרה....

לימוד רכיבה על אופניים

מצורף מאמר למסביר איך ללמד ילדים לרכוב על אופניים, השיטה הזו אמורה להצליח גם עם מבוגרים. בהצלחה!!!!!

ואם זה לא הולך - יש מורים לעניין

במועצה אזורית מגידו יש מורה מיוחד ללימוד רכיבה על אופניים (מורה לחינ"ג וטיפול בתנועה בהכשרתו, שמו שלמה). תוך שני שיעורים, מקסימום שלושה ילמד כל אחד, אבל כל אחד לרכוב על אופניים. פשוט להביא את הילד, לעמוד מהצד ולראות איך הפלא הזה מתרחש למול עיניכם. מניסיון - זה כדאי! השיטה מאד חשובה, אבל הגישה לא פחות חשובה. לעיתים ישנם חסמים פסיכולוגיים של הילד שמונעים ממנו לעשות את הצעד הראשון, מכל מיני סיבות, פחד מנפילה, אי רצון להכשל וכו'. אם נתקלתם בבעייה כזו - אשמח לעזור ולהפנות אתכם לאיש.

levinerez

New member
שהוא שכן! ../images/Emo13.gif בגיל 20 את עדיין ילדה

בעבור חלק מאיתנו
לא נורא חבר שלי לימד את אישתו - כיום כבר גרושתי - לרכב בגיל 28 על אופניים היא עדיין מתקשה (בכוונה חסרים סימני פיסוק
) ארז

מאיה - גם לי יש בעיה ענקית../images/Emo6.gif

המסרים שלי לא ממש עובדים. אנא כתבי לי למייל שלמטה או התקשרי לנייד.

brl0121

New member
כנסי לשרשור הבא

אם בגיל 46 יכולתי, גם את יכולה בגילך הצעיר ראי כאן

למעלה