דרוש פקטור!!

Temperous

New member
דרוש פקטור!!

היי לכולם, שמי דור ואני תלמיד כיתה י"ב. ניגשתי השבוע לבחינת הבגרות המשלימה ל-5 יח"ל בערבית, וגם אני - כמו כולם - נחלתי כישלון צורב. כתבתי למשרד החינוך ולאגף התלונות מכתב תלונה על המבחן, על רמתו הקשה ועל העובדה שלא כולם זכו לתוספת זמן, ולהפתעתי אף זכיתי לתשובה מהירה: הם עורכים כעת מדגם של בחינות הבגרות שהתקיימו, ולפי זה הם ידעו איך להנחות את הבוחנים באשר לבדיקה. באשר לרמת המבחן, שלמה אלון כתב לי שהוא אינו מסכים שהיא הייתה קשה יותר מבשנים עברו, אך תוצאות המדגם יוכלו להוכיח את טענתי (או שלא...). בנוגע לתוספת הזמן - ביה"ס שלא התקשרו למשרד החינוך בזמן, נדפקו. זה תקציר התשובה חח בכל אופן, להלן המייל של שלמה אלון (מפמ"ר לימודי ערבית בתיכונים): [email protected] כתבו לו כולכם כמה הבגרות הנ"ל (השלמה ל-5) הייתה קשה, וכמה שאתם זקוקים לפקטור וכאלה.. נקווה שמאבק רציף ישפיע עליהם :)

ש ו פ

New member
היי

אפשר לשאול מה זה פקטור?:p כבר כמה פעמים שאני נתקל במושג הזה... תודה מראש

מעיינש0

New member
פקטור../images/Emo45.gif

זה כשהבגרות קשה מידי ולא פיירית אז מעלים לכולם בכמה נקודות את הציון. זה קורה רק במקרים נדירים מאוד. במקרה הזה לא רק שהבגרות היתה קשה, אלא שחלק מבתי הספר קיבלו תוספת של רבע שעה להיבחן, ובבתי ספר אחרים חטפו את הטופס לתלמידים בדיוק בזמן ולא נתנו לנו דקה אחת יותר (כמו אצלנו). אצלנו, המורה שלי לא נכח בבית הספר בזמן הבחינה, והמפמ"ר לא הצליח להעביר את ההודעה לבית הספר ולמורה שלנו אין פלאפון, ולכן - אנו התלמידים נדפקנו. temperous - כ"כ על היוזמה! גם אני אנסה לשלוח מייל. נקווה לטוב!...

למעלה