דרוש צימר מפנק

lady_anne

New member
דרוש צימר מפנק

כדי לחגוג ארוע זוגי משמח. דרישות סף: נוף יפה, מסעדה טובה בסביבה, ג´קוזי/טיפולים אלטרנטיבים. אשמח לשמוע רעיונות ותודה.

danistar

New member
גליל מערבי ליידי .... ../images/Emo66.gif

אחד האזורים המקסימים שיש בארץ ... ( מי כמוני שזהו לו נוף ילדותו יודע ) אני יודע שלקיבוץ ראש הנקרה יש בית הארחה .. שלא לדבר על הנקרות המדהימות ומסעדה טובה יש במושב לימן לא רחוק שם .. אני אנסה לאתר את הפרטים בשבילך

danistar

New member
עוד לינקים לגליל המערבי

פשוט .. הצתת אותי והמון מזכרונות הילדות של חופי אכזיב ועד ראש הנקרה חזרו אלי .. חחח

אתרי צימרים

ראיתי שאיזכרת את האתר צימר.קום. האתר המדובר נבנה על-ידי. אם יש לכם אילו הערות/הערות על האתר, אנא שלחו לי אמייל ל: [email protected] אמיר משולם. WebMaster, Tzimmer.com

Halute

New member
צימר מפנק לרשותך../images/Emo42.gif

שלום ליידי! יש לך פורום מצויין, ברכותי! לגבי צימר, כדאי לך להתייעץ עם סי, שהייתה בסוף השבוע האחרון במקום מדהים באזור אשדוד, אני חושבת, ויש שם קרוב את אידי... תוכלי לחלוק אח"כ את האינפורמציה עם קוראייך. בינתיים אפרד בברכת מיאו החתולה

kitt

New member
הכל פרט למסעדה שאני לא יודע אם

קיימת באיזור זה ג´קוזי ביער באמירים, מעולה, ג´קוזי עם נוף נפלא (בביתן נפרד).

.inbal

New member
מים לים בכמון

על ההר, קרוב לכרמיאל. צימרים מקסימים(תבקש למעלה, עם נוף) ומפנקים. בעלי הבית מקסימים וארוחת הבוקר מ-ק-ס-י-מ-ה.

צימרים בגליל

שלום רב לך, ראשית מזל טוב לארוע המשמח. בגילון מול הנוף המרהיב של עמק זבולון, כשבצפון רואים את נהריה ממול הים התיכון, ובדרום רכס הרי הכרמל, כשהשקט הוא מוחלט, ושלווה פסטורלית, ממוקם הצימר שלי. הצימר מתוכנן לזוגות,השקעתי המון בחדר על מנת שיהיה אינטימי, יש בו אוירה רומנטית. בחדר נרות ריחניים, עציצים ועוד פינוקים. בסמוך, על המרפסת ( בימים יפים) או בסלון ביתי, אני מגישה את הארוחות, ומבקרי אוכל אומרים ש"האוכל נהדר" מאד טעים, משביע מוגש בהמון אהבה ( אני אוהבת לארח ). ניתן כמובן גם להזמין טיפולים אלטרנטיביים. אני מאד אשמח לעזור לך , שוב מזל טוב לארוע.

למעלה