דרוש צימר רומנטי

ronit0

New member
דרוש צימר רומנטי

שלום, אני מנסה לארגן סופשבוע בצימר לבעלי ולי לכבוד יום הולדתו. אף פעם לא היינו בצימר ואין לי מושג מאיפה להתחיל.... הדרישות שלי: * שיהייה רומנטי * ג'קוזי, אבל עדיף לא באמבטיה אלא עם נוף או משהו כזה * בשל החורף, אח יהייה נחמד * אנחנו לא מהטיפוסים שיכולים כל סוף השבוע להישאר בחדר, אז שיהייה מה לעשות באזור. אה כן, זה לעוד שבועיים.... מטלפונים שעשיתי כבר ראיתי שזה צפוף מידי!!! שמעתי על שוויץ באמירים(בית האבן שלהם) ועל ג'קוזי ביער- אשמח לקבל הערות על המקומות הללו. אשמח לקבל רעיונות למקומות נוספים תודה

drtrip

New member
אחוזת שרה

מקום נחמד מאוד ורומנטי, יש עוד מקום שאני אוהבת בשם בריזה בכפר. יש להם כל מיני הפתעות לפי האירוע שחוגגים, ספא ובית קפה קסום, משקיפים לכנרת ונמצאים במושב רמות.

בבקשה...

הבית הכחול - צימר חדש ומדליק במושב פקיעין החדשה - יש בו הכל! פנינה בבצת - מושב בצת (אין נוף אבל יש אירוח מופלא ואנשים טובים) פרח בבצת - מושב בצת - להתעקש לקבל צימר בין הבננות. (אין נוף - יש בננות) שמיר - אבירים. - טובל בחורש... יואב אילי - כליל תעשה חיים...

המלצות חמות מאד ממקום שהיינו בו !!

1. בריזה בכפר כמו שהציעו כאן, (מושב רמות) יש להם שני סוגי ביקתות. שורה של ביקתות עם דשה מקדימה, נראה נחמד אבל לא אינטימי.. ויש להם גם ביקתות מקסימות !! בחלק היותר גבוה של מושב רמות.. עם ג'אקוזי זוגי ענק בחדר שינה :) מהג'קוזי נוף ישיר לכינרת !! שווה ביותר ! 2. צימריץ - במושב בת שלמה - ליד זיכרון, יש בקתות כיפיות, אירוח מהליגה הראשונה, וג'אקוזי חיצוני המשקיף אל נוף ההרים. (שם היינו מיד לאחר החופה..) 3. אחד המקומות הכי יפים בארץ !! אתר הצימרים של 'מצפה שלום' מעל הכינרת ! ברמת הגולן. המקום יושב על קצה הצוק שצופה לכינרת !! ממש על קצה הצוק. צריך לבקש ביקתות בשורה הראשונה ! מ ד ה י ם !

למעלה