דרוש קישוט ממש פשוט לעוגה

טריקול

New member
דרוש קישוט ממש פשוט לעוגה../images/Emo13.gif

שלום, "דרוש" לי רעיון לקישוט ממש פשוט לעוגת יום הולדת. 1. לעוגה שחורה. 2. לעוגה לבנה. המון המון תודה

טריקול

New member
משהו הכי קל - למתחילים

לטירוניות ממש. משהו קל - בזילוף זה בסדר. בצק סוכר לא-לא. המון תודה :)

טריקול

New member
קישוט פשוט

הילדה בת 9. הילד בן 7. ולשניהם יש יום הולדת בהפרש של 11 יום. זה אומר שתי עוגות לבית הספר ועוד שתי עוגות למשפחה. במרץ היתה יום הולדת לילדה. עשיתי עוגת טריקולד ועוגת שקדים מצופה בקרם שקדים. עכשיו אני צריכה ציפוי לבן לעוגה שחורה וציפוי שחור לעוגה לבנה. כמובן רצוי ללא צבעי מאכל. לגבי הנושא: אני לא יודעת. מה שיוצא אולי בלי נושא. אולי אם אצליח להפיק צבע מאכל מסלק אפשר יהיה לעשות קרם ורוד על העוגה הלבנה לילדה. חוץ מזה אני עוד צריכה עוגות אחרות למסיבה לגדולים שבטח כברנמאס להם מהטריקולד המדהימה שלי (של אריאלה בעצם).

לילית462

New member
עוגת שוקולד פשוטה... עליה למרוח

ציפוי שוקולד - יכול להיות גנאש אבל יכול להיות משהו הרבה יותר פשוט כמו נוטלה למשל. מעל זה לקחת סוכריות ג'לי צבעונית - אלו שנראות כמו שעועית ולפזר שתי חבילות כך שכל העוגה תהיה מכוסה בסוכריות צבעונית. מעל אפשר להוסיף כדורי כסף. מנסיון זה יוצא פשוט מ ד ה י ם, וזה כלום עבודה או מאמץ. אם את רוצה משהו יותר אלגנטי, את יכולה לעשות ציפוי שוקולד ועליו להניח דובדבנים בצורה מסודרת מסביב.....או תותים (אני לא בארץ אני לא יודעת מה בעונה עכשיו) בכל מקרה הכוונה שיהיה פרי צבעוני. אותו הרעיון לעוגת ספוג פשוטה - אבל נמוכה - או חצי כמות או חתוכה לחצי (כלומר יש לך שתי עוגות מאוד נמוכות ולא שני חצאים) על העוגה מורחים פודינג וניל אינסטנט שמכינים לפי ההוראות (מומלץ להחליף חלק מכמות החלב בשמנת מתוקה) לאחר שהפודינג טיה מתקשה מסדרים בצורה דקורטיבית פירות חתוכים, מה שיש העיקר שיהיה צבעוני, פרוס דק. אפשר לסדר במעגלים - או באיזורים.... מעל הפירות מורחים ג'לי שקוף- או ג'לי פירות. עוגה קלה ויפיפה !!! בהצלחה

לילית462

New member
עוד משהו קטן

את העוגת ספוג לפירות מומלץ להרטיב במיץ או משהו כזה...

ואולי אפילו לחתוך אותה באמצע

ולמלא בקרם / שמנת מתוקה וכו. כך גם הרטבת העוגה תהיה אחידה יותר.

רעיון פשוט מקסים

כל כך פשוט, ואפילו בדמיון זה מצטייר לי כעליז ביותר
. אולי נפתח כאן את שרשור הרעיונות הפשוטים ומהדהימים ?

טריקול

New member
גנאש יכול לבוא בחשבון

למרות שעוד לא ניסיתי. אבל איך כותבים: יום הולדת שמח ?

למעלה