דרוש שותף עם רקע בראיית חשבון

orenva

New member
דרוש שותף עם רקע בראיית חשבון

יש לי רעיון למיזם מעניין ורווחי בתחום ההדרכה, כמישהו שמכיר טוב את התחום יש לי ולשותף נוסף את מלוא היכולת להפיק ולהרים קורסים ופעילות הדרכתית. עם זאת מאחר והתחום משיק לתחום החשבונאי נדרש אדם עם מעוף בתחום שמסוגל להעביר ידע בתחומים הנדרשים לכתב ולספק את האוטוריטה המקצועית. אשמח לקבל הצעות ממי שרואה את עצמו מתאים. העדיפות היא לאנשים שסיימו לימודי ראיית חשבון בשנים האחרונות ועוסקים/ עסקו בתחום. לעניין השקעה כספית - ההשקעה המתוכננת הינה זניחה יחסית. ההשקעה העיקרית הינה השקעה משמעותית בשעות, (מחוייבות שהיא לעיתים יותר קשה מהשקעת כסף). ניתן לפנות אליי במייל ל[email protected]

מה עם תשובה?

שלום רב, שלחתי לך בדוא"ל קצת רקע עלינו עדיין לא זכינו לקבל תגובה ממך. תודה והמשך יום נעים.

orenva

New member
תשובה לגדעון

אני מקווה שקיבלת את תשובתי, כאמור התיאור של המשרד מרשים ככל שיהיה לא בטוח שעונה לצורך שהגדרתי. רק על מנת לחדד הצורך שלי הוא ברו"ח שסיים לימודיו בשנים האחרונות, מעורה בחומר ומעונין ליטול חלק במיזם פיתוח הדרכה לקהילית רו"ח.

תשובה לשאלה

אורן שלום קבלתי את תשובתך ועיניתי לך עליה. בקשר לרו"ח צעיר גם כאן לנו בעייה כי גם כאן יש לנו רו"ח צעיר . בוא נפגש תתרשם ונתקדם ערב טוב גדעון 03-6820068

למעלה