דרוש
ל22 ביוני

sharonikov

New member
דרוש ../images/Emo61.gif ל22 ביוני

שלום וערב טוב לחברי הפורום בעלי הסכם הכי גבוה בתפוז(או בכלל) אני תוהה אם יש בקרבכם מישהו או מישהי בעלי אופנוע המעוניינים, תמורת תשלום כמובן (100 שקלים + מיכל דלק - פתוח למשא ומתן), להסיע אותי ביום ה22 ביוני בשעה 16:00, מחיפה , לשדה חומוס ליד לטרון. אני רוכב על קטנוע 125סמ"ק ב3-4 שנים האחרונות , אז אני לא אחבק אתכם , לא אקפוץ בסיבובים ואפילו לא אטה אתכם בפניות. אני לא בחור שמן (לא שיש בליבי על שמנים , פשוט שניים על אופנוע ...) אני אוכל להביא קסדה משלי, ואקשור אותה שם , בשאיפה שהעמוד ישאר שם, בכל זאת , זה עדיין שדה חומוס. כל הפניות , בעיקר אלה הלא מתאימות יענו בחיוב (אפילו סטודנטים למדעי המדינה). רגע! לפני שאנשים, בעיקר אלה הצבעוניים יביעו פליאה (במקרה הקל) , או ימחקו את ההודעה שלי (במקרה העצבני) אסביר, מה לכם (פורום לימודי רפואה) ולכל ההודעה הזאת. אז ב22 ליוני , ישנה בחינה 5 יחידות בג"ג (גיאוגרפיה) ולצערי באותו יום נופל אותו מופע של הזקן השמוק הזה (סלחו לי על הבוטות) שבא לזיין לנו ת'מוח ולומר לנו שאנחנו מדכאים חראות , אחרי שהוא "למד את הנושא". בקיצור אם אתם פה, אז אתם בטח מבינים לליבי, 5 יחידות , סכם, כפול 1.25 = דרוש אופנוע + אופנוען כטרמפ לרוג'ר בשדה. אפשר גם רק אופנוע, אך תרחיש כזה נשמע לי קצת דמיוני- בכל זאת, אתם הייתם משכירים לי את האופנוע שלכם?! אה, וכמעט שכחתי, סליחה ששוב התפרצתי .

yakirml

New member
מדבריך אני מבין שגם אתה

מגיע לכנס "גם אותי אנסו חייזרים" בשדה חומוס
תהיה לי בריא לא הבנתי כלום מההודעה שלך (אולי אין לי סכם מספיק גבוה).

lernery

New member
רוג'ר ווטרס

איך אתה רוצה לעזאזל רפואה בלי לדעת מי זה?! אתה לא ראוי

lernery

New member
הרגע הזמנתי כרטיס לרוג'ר ווטרס

טוב שהזכרת לי!!! נצל"ש: מי מגיע להופעה?

היי, חזרת../images/Emo70.gif

מצטערת, אני ואופנועים לא ממש הולכים ביחד... שיהיה לך בהצלחה בבגרות ובמציאת טרמפ להופעה

למעלה