דריה

shanti baba

New member
דריה

או דריה דמות אהובה מתי כבר יגמר לי הפטיש הנורא פטיש שאת לו גרמת דריה אני אוהב דמויות מצוירות כן זו הבעיה שלי והיא התחילה בך. אני הולך לטיפול.....

Synthetic mE

New member
זאת בעיה? אוווו זה מסביר את

מבטי הנאצה שקיבלתי בתחנה המרכזית כשהתחככתי בפרסומת שנשאה את תמונתו של קרטמן.. *פלורסנט*

shanti baba

New member
גברת סינטתית יקרה

זוגתי עזבה אותי לאחר שגילתה תמונות של דריה מתחת לכרית. וכמו כן לא הסכימה לשתף פעולה במשחק תפקידים כדי לעורר קצת חשק. האים את חושבת שהיא צודקת? אגהב יש לי פוסטר של דריה מעל המיטה כדי שאולי היא תיפול עלי בלילה.

Synthetic mE

New member
איזו צרות מוחין!

מה הבעיה במעט פילפל? דווקא לחבר שלי לא היה אכפת לשים קפוצ'ון סגור על הפרצוף ולשחק בקני וגברת צ'וקסאונדיקס לא משנה זה אמור להיות פורום חינוכי

Synthetic mE

New member
בהחלט!!!

במיוחד שאנטי באבא שכל היום שוהה במחיצת חומרים מסוכנים (פיצוחי מולי) וסופג יותר מידיי קרינת מסך

MaPHisTo

New member
חחח...

גברת סינטית יקרה... אהבתי. מעניין מה אני אהיה... מנכ"ל הגיהנום בע"מ היקר... ואגב יחסים אסורים עם דמויות פיקטיביות..... חבריה, עליי לחלוק עמכם סוד אני מאוהב בטינקי ווינקי הוא אהבת חיי היחידה נמאס לי כבר מכל "אתה אדיש מדי בשבילי" "הציניות שלך לא מצחיקה אף אחד" מצאתי את האידאל לא משנה מה אני אגיד הוא יצחק ויגיד שטויות יש אלוהים (not) Tinky Winky you wink my tit!!! err, tink....blut

מממממ

לחברה שלי יש אחות קטנה ופעם אחת נקלענו למרתון טלטאביז... ומאז בפינה אפלה בליבי שמכנה את עצמה ברכה גם אני (או בעצם ברכה
) נמשכת אל הרובוט שיורה פאנקיקים אבל אישית אני מעדיפה את חביתושאבל הוא נצן את המפתח שלו לפיסטוק

למעלה