דרייבר למדפסת...

דרייבר למדפסת...

שלום לכולם! יש לי בבית מחשב נייד מחבר ברשת למחשב שלי... אל המחשב הנייד מחוברת מדפסת ואני רוצה להדפיס מהמחשב שלי בעזרת המדפסת שמחוברת במחשב הנייד... עד עכשיו עשיתי את זה, אבל בויסטה 64 ביט הדריבר לא מתאים... מערכת ההפעלה שלי היא Windows Vista Ultimate X64 RC1 האם יש לכם דריבר 64 ביט למדפסת? (deskjet 3820) תודה מראש

Ambious

New member
ויסטה 64 ביט טיפה בעייתית בקטע הזה

כי דרייברים שהם לא מותאמים בדיוק למערכת הזאת - כולל דרייברים שמותאמים ל- XP 64 - לא יעבדו. אני לא מאמין ש- HP שחררו דרייברים מתאימים, אבל שווה לבדוק. אני יודע גם שיש דרך לבטל את בדיקת האימות של הדרייברים, אבל אני לא בטוח איך עושים את זה - נראה לי שבתפריט Preboot (אותו תפריט שמפעילים בו את המצב בטוח - זה עם ה- F8) יש דרך לבטל את זה.

זה לא קשור לבדיקה-

ההתקנה פשוט לא מזהה את המדפסת שבמחשב הנייד (חלונות 98) את אותו דבר בדיוק עשיתי במחשב אחר ושם זה עבד!!!(חלונות XP מקצועי רגיל של 32 ביט) יש לכם מושג איך כן לזהות את המדפסת???

Ambious

New member
לי היתה את אותה בעיה ב- x86

הגעתי עד למצב שבו ראיתי את המדפסת, אבל כשניסיתי להתקין אותה דרך הרשת קיבלתי הודעת שגיאה. מה שהייתי מנסה לעשות זה להתקין את הדרייבר של המדפסת מקומית (כולל המדפסת - כלומר - ממש לחבר אותה) ואז לחבר אותה חזרה למחשב המרוחק ולנסות להתחבר אליה שוב. אין לי מושג אם זה יעבוד - זה פשוט נראה לי הגיוני. לא ניסיתי את זה כי אני עצלן. -אלעד

למעלה