מסכנה אמה. איזה להתאוורר? אצלכם להתאוורר זה בחליפות חלל. היא אפילו לא מקבלת מסרים סודיים כמו תמיד ולא מבינה כלום.
יש להן תוכנית. אתן צופות בה. לא? מה מפחיד לגבי הקריב? זה באמת בעייתי. זה ליטרלי האח הגדול. ריאליטי 2041.
אבל מה הם כן יודעים על מה שקרה להן? מישהו מתיבה 3? זה מוזר. נחקור מה, דפני? אחלה עלילה לאמה העונה. היא לא באמת מבטיחה. נכון דפני?
מה אתם עושים? לא הבנתי. לא כולנו רגילים לחלל כמוך, סיטאר אהובה. כן, סיטאר, האמת שכן. לא, איתן חטף את זה לפני. סיטאר מצחיקה אותי העונה.
אוקיי. זה מעניין. אתה הורס לברבי את הפרוטוקול, וזה פרוטוקול חשוב. מעניין אם יש פה קצה חוט. דפני תעבוד עם זה. קודם להתייעץ עם לילי. נכון?
היא כל כך יותר יפה העונה. באמת. נפתח לה כל השיער. לאון, תקנא בשביל שנינו. הצמחים, הצמחים. זה כמו החולד. אין לך סיכוי מולה.
ועכשיו נעבור אל החדר של איתן, שהשבוע היה לו... אופס.
ברבי יודע קסמים. יש דברים כאלה בעתיד? אתה לא בסדר, מקס. מי אוהב להחליף ציפית לשמיכה?! אוי ואבוי, המלאי! היי! היי! להאשים את לילי לא יפה. ומה עם הנהלים של לא לטוס לחלל?! איזו חמודה אלה לי הקטנה. כן, היא לא אמורה להיות מגדרית. את! אבל רגע, לא היינו רואים אם היא הייתה... כלומר... אחראי לוגיסטיקה זה מטופש. מאוד.
הם עובדים על כולנו. אתם יודעים את זה? אה. היא עבדה עלינו. איבי לא נורמלית, כן. היא לא גדלה כמו שצריך. היא פילחה לו? לא הבנתי. אין כאן סאונד במצלמות?
אמה תכל'ס מתקשרת עם כולם מרחוק, תשאלו אותה. מקס מנמנם? איפה תום שיבוא ויעצור אותו? אה, נכון, מקס לא יוצא החוצה. הוא רוצה להגיע למאדים, זה הכל. איך אתה יודע איך זה לדאוג לאחיך?
משחת גלידה. איכס. המצב שלהן רע. נו, יופי, פספסתן את כל הכיף. והגעתן בדיוק לזה. נורא.
זה כמו לראות מייל שנכתב לאקסית. נשבע לכם. אנחנו נשמע על אופיר. והיא מכירה אותי! כבר!
אבל איפה זה משאיר את איתן, זאת השאלה. נכון?
מסכנה ג'וי. מאוד. לא מלאה בג'וי בכלל. גבי עם שלט זה לא יפה, אמזיק עלול לתקוף שם.
הפתק. המוזיקה. אני אוהב את המוזיקה. מאוד.
הנה. אבל ההוא שם...