שחר לא. שחר- לא! זאת חברה שלך מסקיי לעזאזל. הנה. יפה.
טכנולוגיה מספר אחת ביקום. מצד שני זה מסוכן לרות. יושי לא מזהה מחמאה. דביל. הנה סיטאר מספרת. את לא מספרת על זה שיצרת קשר עם שחקנית אדירה ומהממת. כמה משחק בשתיקה של אמה. ושל כרמל.
רות גם ככה עושה בלגנים שם. החברות שלהן יפה. ועצובה. ורומי ממש מצוינת העונה. תמיד ידעתי שהיא מצוינת. רועי לא האמין לי.
עזבו את נעמי. זוגות זוגות. כמו שברבי דיבר על זה בעונה 1.
עדיין לא ראינו את הרע וכבר עוברים את החצי. אני סומך על לילי. בלעדיה כלום לא יעבוד. היי, אתם מבהילים. אבל אני אוהב את ג'וי. סתום, יושי. תאכלי לו את הראש, זה ממילא לא טעים.
איך בא לי להיות הדבר הזה שלילי לוחצת עליו. בא לי להיות המון דברים. חוץ מעצמי. אבל היא אוהבת אותי בכל זאת. לילי, מחילה, מחילה, אני יודע שאת מושלמת, פשוט... הוא ניסה. אם לאון אומר כל הזמן, זה בעייתי. הוא מפרש דברים מילולית. 2042? אתם לא 2041? או שזה אינפיניטי? אה, התבלבלתי, הם 2045. לילי לא תעבור לגור בעיר אחרת. אה! יושי! שיעבור לגור בכוכב אחר. העיקר שנועה אמרה היום שהם זוג בלי דרמה.
חבל. זה יהרוס הכל. סליחה, דפני אהובה. איכס, יושי הזה. הזיכרונות של ברבי זה בדיוק מה שיעזור לנו. אסטרונאוס?
ידעתי שמקס 4. פשוט ספרתי. עזוב, גבי ואתה נפרדתם, לא משנה, כבר טסת למאדים. אולי מישהו באמת שוכפל ואנחנו לא יודעים מזה... נכון, לא כולנו לילי ויכולים לעשות הכל. משחת גלידה? וואו, בטח משעמם שם. פלוצים? במאדים? זה לא עובד ככה.
אסטראוס? ברבי נהדר העונה.
מה התפקיד של מקס כקצין לוגיסטיקה בכלל ובמה הוא שונה מברבי? לילי הייתה מביאה זר דמיוני. נכון, לילי? איתן, היי. אתה קולט די מהר. איתן אל תגיד כלום. כל העונה איתן אל תגיד כלום. מתישהו הוא יגיד לאנשים משהו. לא יודע מה אבל הוא יגיד...
כמו כולנו. חוץ מגאיה שקד. שיושי ימות במשמרת, לא אכפת לי כל כך. מעניין מה יקרה עם תום. אבל היה חשוב לדבר על זה. תגידו, מה באמת תום עשה?
שימו את מקס בחליפה והוא לא יראה כלום. טוב, פרק מחצית, צריך התקדמות כזאת. כן, איתן קורא לו בל בוי. זה באמת עצוב. רות?
אוקיי. קדימה.