דרימארס 2- פרק 31

YossihNew

Well-known member
אז מי החשוד של דפני?

מה לילי דורשת מלאון?

האם רות בסדר?

ואיזו תוצאות יהיו לתוכנית של אמה?

YossihNew

Well-known member
אבל זה לא... בינה מלאכותית זה מסוכן. וזה דאוס, תראו. ברבי נזכר, מה? אבל איך האסטראוס הזה הגיע ל... יש לזה פתרון, כמובן. כל הכבוד, דפני, קיבלת אישור מאבא. בערך.

מה היא עושה?

יושי לא מת מהמשמרות? חבל. למקס יש כתב מזעזע.

כן, דיברתי אליך. אה! אז למי כן יש כתב מזעזע?

אז אמה, יש לך כתב מזעזע. תיצמדי לציורים. וגם לא לקפה.

ג'ויסטיק זה יפה! אבל אני קורא לה ג'ימל. אבל לילי, את מוכשרת בכללי. ואני? אותי את מזהה, נכון? ואת, לילי? תום מקנא ככה. איתן לא היה פה פשוט. טוב, אתם יודעים שאני מת על שתיהן. כן? כן, היא... כן, המחלה. לילי משווה לצמחים. צריך תוכנית כזאת.

אני רק שאלה- מתי את ובן עשיתם אותה במאדים? לא, על זה בקושי דיברו.

כמה שחקנים אהובים עליי. אדי מת לפני שנתיים. זה לא הוא. לא רואים מספיק את לירון ברנס. אולי דרימארס תסתיים עם עסקת החטופים המתקרבת.

אני חוזר על הטענה שמקס היה צריך להיות הבי ויושי ההומו. פשוט שמקס יתלבט ביניהם. סיטאר, אם הוא לא קלט עד עכשיו, אז הוא טיפש. מקסי ותומי? ידעתם שבמציאות הם חברים ממש טובים? טוב, שתי סדרות ברצף. יושי נגמר לאט. וטוב שכך. מתי גבי חוזרת? עצוב בלעדיה. ה-5 באוקטובר?! בחייאת. למרות שזה הגיוני שהם נעלמו במאי. כשהתוכנית שודרה.

אני כל חיי מחכה לך ואני הייתי לא משחרר את החיבוק הזה. מושלמת. כן, ברור, היא רואה בן אדם רע וזה עושה לה טוב לנסות לשנות אותו. זה לא יעבוד. בסוף החבר יהיה יושי.

מה היא ביקשה? מזל טוב, איבי, מה שלומך? שלחה... סליחה. אה, גם לה יש את הזה העצבי? זה בטח יעזור להם. אה, זאת תוכנית.

מצוין, בן. אבל... זה מאוחר מדי עבור מאדים.

רומי לפעמים יודעת לכעוס כל כך במבט. והיא עדיין חמודה. זה אומר שהתוכנית מתחילה. משחות. הם אוכלים רק משחות. לעזאזל.

ומה יקרה שם?

מה הבאת לו? מה זה? אפשר לשתות מזה? נו, זה לא מתאים. לא הוא לא. ממתי? ממתי הוא כל זה?

וזה מתחיל. מעניין מה יקרה בשני הפרקים הבאים. טוב, ברור שזה נהדר שאמה עושה את הדבר הנורא בדיוק כשלא צריך.

אמיל פולק. תכירו. למה השם של אדי פולק מוכר לי, כאילו אמרו אותו בסדרה אחרת? נרבוטק. ברור. איזה מסכנים.

לא הבנתי מה מונע ממקס ויושי פשוט לדבר בקשר? אבקת שוקו זה טעים גם בלי חלב. משחה בטעם קרמבו. בחייאת. בום! אאוץ'!

תצילו את מקס! לא חייב את יושי. אה, נכון, הם בלי חליפות.

אבל את דפני? אתם יודעים שאני מאוד אוהב אותה. איפה ברבי היה אגב? לא הופיע הפרק. ולמה מקבלים גרסה אקוסטית?​

YossihNew

Well-known member
בוחרת אותו לתור הבא שלי בפינת הדמויות
פסול, אין לו מספיק דמויות.

כמו עידו מוסרי. הוא יותר מדבב...
אמה... מקריבה את החברה שלה בשביל אחותה. האמת, לא יודעת מה הייתי עושה במקומה.
אכן, רצתה שג'וי תלך לבד אבל אז נאלצה להכיר בזה שדפני נשלחת. אני חושב שאולי דפני זיהתה שמשהו קורה.

שיר m

Well-known member
טוב לקח לי זמן, אבל אני מחבבת את מקס ויושי.

רות חכמה.

אמה... מקריבה את החברה שלה בשביל אחותה. האמת, לא יודעת מה הייתי עושה במקומה.

למעלה