עוד לא טיפלו בנושא הכתוביות? לילי, ספרי. תבכי עליי. טוב, גם אתה, ברבי.
אה, זה מעניין. יפה. אחלה, לאון.
יפה, יש לכם חליפות ספייר. הנה ההסבר. הייתם משאירים לפחות את החליפות זרוקות.
למה, מתוקה? אה. לאון. כן. תמחד אהבתי את ברבי ודפני. אבל הוא לא אמן חושים. כן, להיות תקועים כל כך הרבה... ברור. ג'וי? איתן? אתם לא נבהלים?
יש לסיוון איזה קטע עם לזייף מוות של אנשים. עומרי אמר היי. אבל ג'ויסטיק מסכנה. בגללכם. עכשיו רק אמיל מספר אחת. איפה הספייר של בן ונעמי? אפשר אולי להריח דרך זה את היכולות שלהם.
אגב היכולות שלהם... כמה זמן עבר כבר?! איבי לקחה תרופה כבר ושיחקה?! פלסיבו, פלסיבו. לא, היא אחלה. אחלה. מלא פיראטים.
ג'וי עם הג'ויסטיק. יום אחד ג'וי ואיתן יהיו בני זוג. יום אחד. מה קרה, ג'ימ"ל, את לא יודעת? ג'וי כזאת מדהימה.
ואני אצטט מה כתבתי ברשתות היום: אמרה סיטאר שנייה אחרי ששיקרה לכולם. נכון, סיטי? תדעו לכם שלנועה אסטנג'לוב יש בעיות עם אנשים שקוראים להם יוש. מעניין מה יקרה בעונת המושבה על מאדים. מי ינחם את סיטי.
זה יעשה את העבודה, גימ"ל. הם יאכלו אחד את ה... גבי. גבי. כמוך וכמו מקס לפני שהוא טס למאדים. אה, את? אוקיי. הימרתי על אחת מכן. אבל הוא החזיק אותך אז סבבה. אבל את אובייקטיבית חמודה. לצערנו תום לא תמיד פועל כמו שצריך. בטח יש שם שדה כוח מגנטי או משהו. אמרתי לך. זורקים אבנים לפני, לא מתקרבים לשם סתם.
תראו, אני העדפתי את המוות של ג'ימי.
נעמי הייתה תיבה 1. מסכנה שלי.
אולי היא תשמש בעודפים מהשרת של סיימון או משהו. יש בזה משהו סמלי. בואו תהיו שתיכן ביחד ותגמרו עם זה. גם ככה אתן מתוקות וחמודות.
אה, אז איתן הגיע. סבבה. איך הם ישנו באמת, איתן? מה אתה חושב שיקרה להם, איתן? אני כבר אמרתי שתום עושה לילות לוהטים כשהוא ישן עם מישהי באותו מקום. כן, נו, אמה משקרת. בסדר. זה בתיאור דמות. ושוב, מה תום עשה בשכונה? אולי זאת תהיה העלילה בעונה הבאה.
קוויאר בלוגה או כבד אווז? מה שבטוח, לא קובה. הוא לא באמת רוצה שסיימון ישלוט. לא?
טוב, נו, אבל לא לפגוע בג'ויסטיק שלי. משהו יעצור אותם.