אסור לבגוד בג'ויסטיק! מש. מש מש מש. אני אוהב גם את לילי. ואת גבי. עם דפני זה אפלטוני. בסדר, נכון. הכי עקום שיש.
חוץ מזה שאת יכולה לבלבל אותו, לילי שלי. די עם השבעה, איתן. אוקיי, פשוט תנו לאמיל לגעת במגבר הישן. אין לכם מגבר ישן? גימ"ל טועה? לא.
הפיג'מות, יה. אה, של סיימון. לאון? רגשות? לא חוקיות? אה, סיימון אמר. סיימון סייז. תגיד, אמיל... איזה כאב חווית?
גימ"ל לא סומכת על תיבה 2. אפשר שנדבר עלייך שנייה? בנות, בנות, לא. לא ככה. לא אצלי. כן, בערך. אני מבין אותך. מספר המזל שלי. היא מאוהבת בו. איזה חמודים.
נעמי בן אדם מאוד נפלא אם מכירים אותה! תדעו לכם! אל תרדו עליה! גם ירדו עליה בילד רע. איזה שם זה בבל.
תראו, סיטאר תכל'ס כמעט בגדה בכולם. אני מאוד אוהב אותה! בטח! ובכל זאת! כן, זה נשמע קצת מוגזםםםםםםםםםםם! עדיין לא עף עליהם.
יושי וסיטאר. כמה נפלא. גבי לא תדאג, גבי תשמח דווקא. וואו, איתן, החלוקת תפקידים שלך כל כך מושלמת. באמת.
אה, כן, זה הגיוני. זה הגיוני.
שון אגב באמת צוחק על אימא שלו ברשת. ידעתם? שוב אני שואל- מה עשית בשכונה? שום דבר לא קרה, ג'ויסטיק אהובתי. אל תדאגי, ג'וי. אני אנחם אותך. את לילי. את גבי. את... לילי, לילי, נסגרתי על לילי. או סתיו.
לא, זאת פשוט חלוקה גאונית. אתם לא חושבים? אמרה סיטאר לאחר שבגדה בכולם.
ותשיר את השיר קינה שלך? לאון משקר. שמתם לב? הוא ממש משקר. יפה. שוב הרחפנים האלה.
זה כטב"ם, אני חושב. טוב, המרדף נגמר.
אמיל מתעצבן ממש.
בחדר חשמל, אה? ככה קוראים לזה?
טוב, על יושי לא הייתי מרחם.
זה תיבה 5 עכשיו. כן, אירוני. מי מפקדת על בבל?