אה, יש לנו טיימר. כלומר, חוץ משר החלל כבודו.
איך, איך, סיימון. מי המפקדת בכלל? ושוב חללית סוטה ממסלולה. ההורים של תיבה 2 לא שם בכלל. איפה יושי? לי לא אכפת.
יושי התהלל כמפתח. לסיטאר אין הורים. גבי, מקס, די עם זה. אתם רבים מאז שהוא הפר את ההבטחה שלו וטס למאדים. אני מבין שזה כואב, אבל בחייאת.
לאון מפגין רגש. אני עדיין לא מאמין שאמיל עשה את זה. גם עכשיו.
סיטאר, עזבי, הבחור השתגע מאז סקיי.
וואו, אני חייב להגיד שאופיר יפה. מה? נועה פחות העונה, אני נלהב מג'וי והאיפור המוזר שלה בעיניים.
אויייייייי... חבל... נו. טוב. זה הולך במשפחה שלו. נכון יושי?
הנה לילי שלי. בסדר, אבל לילי מכירה את סיימון יותר טוב מכולנו. לילי טובה ואני לא יודע מה זה אומר שדפני לוף.
כן, הוא רגיל לחברים מוזרים. אמיל. רק לשאוב חמצן הוא יודע.
אויייייייייי לאון. טוב, בלי לאון ויושי לא יהיה כזה... טוב.
ולא צריך להסתבך עם אימא של גבי. ההתאהבות הזאת באה קצת משום מקום. הם חמודים, לא אומר. אבל... נו. והוא גם אמר מראש שהוא יטוס למאדים. לא כמו מקס. המבטיח שקרים הזה.
טוב, אמיל כן יהיה אבדה לאנושות. אה, הוא ידע שנדע.
מסכן אמזיק. מסכן תום.
טוב, השעה 12 ואנחנו מכבים את החשמל.
כן, יש את זה. עצוב. אני יודע מי כן הגיע.
אל תדאגו, יש עוד דבר אחד שסיימון לא חישב. נכון? כן, לא על החישוב הזה דיברתי, ג'ויסטיק. אמה? מה עשית?
דקה אחת.
אה.
אבא אמיל לימד אותי לשיר שיר, הפכתי פעיל בתאגיד פולק... מה? אתה לא עושה ככה? למה אתה לא עושה ככה? אבא שלך עשה ככה כשניתקו אותו.
לא יושי. נכון?
ידעתי שיבוא יום ומקס יצא סופסוף. ידעתי שזה יקרה ברגע קריטי.
טוב, לילי, לא חייבים להתמרמר. אה, הוא בסדר. כן, ברור שמקס. אה, גבי ומקס השלימו. חזזית, יושי הבקטריה. הוא רגיל לתאונות. עדיין לא עף עליהם. אוי, לא, שוב פעם לטפל ב... מקס, רבאק, סתום כבר. אתה יצאת מההביטאט הרגע, שוב אתה מפחד?! תגיד גלידות בראש. בסדר, סיטאר, מעניין מה יקרה איתך בעונה 3.
ממש דאוס. בסדר, אנשים מתחשמלים בסדרות. אולי בעונה הבאה אמה תחזור למאדים. ההורים זה אחות של בן. דודה של איבי. זה אומר שאתם סוג של בני דודים! זוכרים?
אולי תהיה פעם שלישית. כוח פיקודי? זה לילי. לא? ומה עם אמיל? טוב, איתן, יש לך לפחות גיבוי. גיבוי בגימ"ל. ואז אמה תחזור וגימ"ל וגימ"ל שוב יתעצבנו עליה כי מה היא חוזרת לגנוב להן את הבחורים?! אה?!
כן, כן, תמיד עובר זמן. כמה שיש. אה, דפני וברבי חזרו גם? מעניין כי ברבי אמר שכאן אין מצב שהטווס תשים לב אליו. לפחות דפני קיבלה את מה שרצתה. איפה הוא באמת? אה. פישרים? פישרים. טכנית לברבי ויושי יש אותו אבא. שלום לך, אדם מוכשר. איפה נעמי באמת?
המון חבר'ה. ואחלה שיר. אה, הזה של יושי. כן, תום יורד על אימא שלו. ברור. החייזרים?
הסינים? אוי לא. לא שוב פעם...