דרימז מציג: איך להגיע לגמר עם 0%סיכוי לנצח בו

TotalCommnader

New member
דרימז מציג: איך להגיע לגמר עם 0%סיכוי לנצח בו

בתור אחד שרואה מעונה 9 זה המהלך המלוכלך ביותר שראיתי. כשהוא אמר "לא שיניתי את דעתי" הוא בעצם אמר "מההתחלה התכוונתי גם לקחת לך את האוטו, גם לעשות את הכל כדאי שתעוף לפני שאני אצטרך לקיים את ההבטחה שלי, וגם לשקר לך, ולא לתת לך את מה שהבטחתי אם אאלץ לקיים" מצד אחד ברור שצריך לשקר במשחק. (למרות שברור שאם תשקר לכולם תדפק). מצד שני מה הגבול, והאם בכלל יש כזה? האם "הכל משחק" וזה צבוע לדרוש צדק במשחק כזה, או שיש דברים שלא עושים. אגב לדעתי אם מייד אחרי קבלת החסינות הוא היה דורש אותו, לדרימז היה הרבה יותר קשה לסרב (למרות שאולי הוא היה מתגבר על זה)

Hypnotize

New member
האידיוט היחידי פה הוא יאו מן

הוא שיחק הכי חכם שאפשר עד אותו רגע שהוא עשה עם דרימז עסקה

spikes1

New member
הוא ממש אידיוט

מה הוא חשב לעצמו בזה שהוא לא נתן את החסינות ליאו מן? לא רק שזה גורם ל0% סיכוי שמישהו אחד יצביע לו בגמר את אף אחד זה לא מעניין המצב הכלכלי הקשה שלו אם הוא מרמה ומתנהג כל כך מגעיל הבן שלו ראה את זה וחושב עכשיו בטח שיש לו אבא רמאי מגעיל וכל ארה"ב וחצי עולם אם הם יראו את דרימז ברחוב יחשבו שהוא בנאדם מגעיל וכל זה בשביל מה? בשביל להיות מקום 3 בהישרדות ולא מקום 4

NamelessGirl

New member
אני חושבת

שאם בנאדם נותן לך מכונית (ועוד איזה מכונית) בשביל שתעמוד במילה שלך- פה עובר הגבול. זה נראה לי מזעזע מה שהוא עשה. ואם הוא לא התכוון מראש לתת ליאו מן את החסינות הוא לא היה צריך לקחת את האוטו. אבל כן הוא באמת גם די דביל אם הוא חשב שמישהו יצביע לו אחרי מהלך כזה. מה שאני אישית לא מבינה זה איך כל העונה (או כל החצי השני של העונה...אחרי האיחוד בעיקר) כולם ראו את יאו מן כאיום גדול ואמרו שאם הוא יגיע לגמר אז בטוח כולם יצביעו לו, ואיך אף אחד לא ראה את ארל כאיום! הוא היה איום בדיוק כמו יאו מן אם לא יותר! סתם הכניסו לעצמם לראש שצריך להעיף את יאו מן ולא חשבו לרגע מי עוד מסוכן...כשהם היו ברביעייה הם בכלל לא חשבו על רגע אולי גם ארל מסוכן..פשוט טיפשים

NamelessGirl

New member
אני בכלל לא בטוחה שאתה צודק

לפי דעתי לארל היה סיכוי לזכות בדיוק כמו יאו מן במידה ושניהם היו בגמר

אני בת../images/Emo7.gif

האמת יש משהו במה שאת אומרת.. כי אלכס ואדגוארדו לא היו מצביעים ליאו מן וגם מוקי מן הסתם. מישל היא דיי קול צף בקטע הזה... אז באמת אי אפשר לדעת, אבל יאו מן שיחק מאוד טוב במהלך כל העונה, וארל, כפי שהוא בעצמו אמר שהוא שיחק הכי טוב מכיוון שאף אחד לא הבחין בכלל שהוא משחק!

NamelessGirl

New member
גם יאו מן אף אחד לא היה שם לב

שהוא משחק אם לא היה מתפוצץ כל העניין הזה של האליל חסינות שהוא מצא והחביא..זה סתם אנשים נכנסו לקיבעון כזה ולא הסתכלו באמת על התמונה הגדולה. וזה אדגרדו לא אדגוארדו

כן שמתי לב אח"כ, לא היה לי כוח לתקן../images/Emo3.gif

יאו מן יותר מדי בנה על החסינות שמצא וזה. כל האסטרטגיה שלו הייתה בנויה לפי זה.

העיקר בזכותו יאו מן לא זכה.

כי אם כן, העונה הזאת הייתה הופכת לאחת הפחות אהובות עליי. עזבו את זה שלא מצאתי פייבוריט, זו סתם עונה. ואם יאו מן היה זוכה...בע!

talburstein

New member
מהלך מצוין של דרימז

לא היה לו סיכוי לזכות בכל מקרה, לפחות עשה 100 אלף דולר. יאו מן יצא מטומטם. בהישרדות מילה לא שווה כלום. בטח לא מאחד ששיקר כל התכנית

gloom

New member
ויאו זכה ב60

בגלל שהם קיבלו תיקו בקולות בעצם שניהם זכו מקום שני וזה אומר שיאו זכה מקום שלישי. מגיע לו. אבל איך לעזאזל קסנדרה הגיעה לגמר?!?!!?!?!?!?!?!?

למעלה