דריק אמר"ראיתי עכשיו לאן הם הולכים"

meiror6

New member
דריק אמר"ראיתי עכשיו לאן הם הולכים"

לאן הם הלכו? איזה פרק טוב אהבתי איך הם עבדו עליו למרות שלא ממש הבנתי...חחחח לפרק קוראים אובססיה

nick at noon

New member
אובססיה - פרק נחמד

אומנם אני בדרך כלל לא אוהב פרקים מיסטיים שלהם אבל דווקא די אהבתי את הרעיון של החוזים בעולם הזה ואיך שזה משפר את העולם. למשל על מניעת פשע (כמו בדו"ח מיוחד אבל טוב יותר). אומנם ההתייחסות לזה הייתה יחסית שטחית - בעיקר בעניין מניעת התנקשויות והכנה לאסונות טבעיים. מעניין למשל אם זה השפיע איכשהו על מלחמות בעולם הזה. מעניין אם גם בארצות אחרות יש נביאים בתפקידים רשמיים. התוכנית של הנביא הראשי שמת שנועדה בעצם לגרום ליורש שלו להיות רגיש יותר הייתה מאוד חכמה. מאוד אהבתי את זה שדווקא ארתורו שלא מסכים להאמין לנבואות מבין שאם באמת אפשר לחזות אירועים אז הנביא הראשי יכול לתכנן רצף ארוך של פעולות שנובעות אחת מהשניה עם מטרה סופית מסוימת ולהפעיל רצף זה על ידי פעולה פשוטה - כמו ניסיון דריסה.

GrandPrix2006

New member
פרק ענק ענק ענק!

איזה כיף לראות את העונה השנייה מחדש, אני עדיין לא קולט שמדובר בסדרה מ-1996. אם העונה הזאת הייתה מופקת ומשודרת היום, 10 שנים אחרי, לא הייתי מבחין בהבדל. פשוט גאונות מצטברת של אנשים שרואים שהם אוהבים את הסדרה ומשקיעים את הנשמה שלהם בה. עצוב מה שהולך להיות עם הסדרה הזאת בהמשך, אבל שנגיע לגשר... אהבתי לקרוא את הדברים מאחורי הקלעים, למשל שהאורקל הראשי הוא מעריץ גדול של הסדרה ולכן כתבו לו תפקיד במיוחד שבמקור היה בכלל אמור היה להיות מיועד למל טורמה האגדי (האבא של יוצר הסדרה טרייסי טורמה - הכל פרוטקציות בעולם הזה) אבל את מל נראה כבר מחר בתפקיד הרבה יותר טוב מאורקל ראשי. אני חושב שקצת הגזימו עם ה"בליסטרינג אידיוט" של ארטורו, הוא אומר את זה בכל פרק וזה כבר מטריד. אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שזה אחלה פרק ופשוט עצוב שעוד ארבעה פרקים בלבד התענוג הזה מסתיים... לפחות עד לשידורים החוזרים הבאים.

CoolBoy16

New member
וואי אני פשוט לא תופס על מה אתם

מדברים...מה היה רע בעונה השלישית
? ואחלה פרק!

גלבטרון

New member
פרק טוב

באמת חבל שהסיפור לא יכל לערב קצת יותר את אופי העולם בסיפור (לפחות לדעתי). ושלא כמו בשאר הפרקים, בפרק הנ"ל יש רק טעות אחת (אבל היא דיי גדולה) - אורקל הראשי אומר כי הוא ראה את מותו והוא יהיה מחר! באותה שעה! (יש אור יום בזמן שהוא אומר זאת) אבל!!! הוא למעשה מת באותו יום בערב, לא למוחרת!!! - אז מה זה אומר בדיוק על היכולת הנבואית שלו? חוץ מזה, אהבתי את האיזכור לעולם ההגרלה, המשכיות זה דבר טוב לטעמי. + קויין מסתבך עם הקוביה ההונגרית (בתור גאון הייתי בטוח שהוא יכול לפתור את די מהר יחסית). הפרק נועד לתת לסברינה לויד (ווייד) הזדמנות להיות הדמות הפרק בפרק (לשם שינוי), דבר שהיה נחוץ לדעתי ובוצע לא רע.

nick at noon

New member
נראה לי שהבנת אותו לא נכון

מה שהוא אומר זה משהו בסגנון: by this time tomorrow I will be dead שזה אומר שעד מחר, בשעה זאת, הוא כבר יהיה מת. אבל לא שדווקא בשעה הזאת הוא ימות.

Fairywitch

New member
לא מתה על הפרק הזה- הוא מרגיז אותי.

זה כ"כ כ"כ כ"כ כל כך לא מתאים לדמות של ווייד להיות מטומטמת כל כך, באמת
רציתי להרביץ לה
שיו, הוא רוצה אותי, הוא הציע לי להינשא, ולמרות שאני לא מכירה את הבחור, ואין פה כלום שדומה לעולם שלנו- אני אשכרה שוקלת את זה ברצינות
COME ON
זה יותר הזוי מהזוי, לא אמין, ובעיקר מעצבן. וקצת חיוך- מה לעזאזל עבר על השיער של סברינה לויד בפרק הזה?
בעיקר כשהיא יצאה לדייט
האם היא תקעה אצבעות לאיזה שטקר כתחליף לפן?

למעלה