דרישה להביא את 30שניות למאדים להופיע בישראל..

emily2000

New member
דרישה להביא את 30שניות למאדים להופיע בישראל..

כנסו לmyspace והצביעו להביא אותם להופעה בתל אביב http://www.myspace.com/thirtysecondstomars מצד שמאל למטה מופיע הבאנר הצביעו כולם...חובה

אין טעם

תודה
, אבל יש לנו כבר 2 עצומות מצליחות משלנו. יש לנו כמעט 900 חתימות בעצומה שפתחנו בpetitononline וכמעט 800 בעצומה בכתב, והולך לנו נהדר. הלהקה הוסיפה את הבאנר של Evenful כי זה אתר עצומות דיי מפרוסם, הרבה מהאנשים בוחרים לפרסם שם, זה לא אומר שהם בודקים שם מה מצב החתימות. והם לא עושים את זה. אני יודעת שבאתר הזה יש לפחות עוד 3 עצומות להביא את 30 לארץ, אף אחת מהן לא גדולה ממש, והעצומה שלנו יחד עם העצומה באתר הישראלי הזה "בו יא מניאק" (חחח) הן העצומות הכי גדולות להביא אותם שראיתי כאן. אז באמת שאין טעם

i am777

New member
אהא...

את האמת שראיתי את זה לפני-כן... אבל ידעתי שיש לנו אחלה עצומות כאן.. אבל בכל זאת חתמתי...זה ככה עשה לי טוב שראיתי שרשום "bring 30seconds to mars to israel"

emily2000

New member
הצביע בעוד עצומה אחת זה לא כל כך מזיק

וגם אני לא בטוחה עד כמה העצומות בארץ עושות משהו השאלה אם באמת זזים העיניינים? בכל מקרה מה כבר יקרה אם תתנו עוד קליק בעכבר על עוד איזו עצומה? מקסימום נצליח והם סוף סוף יבואו אז תצביעו, תצביעו, תצביעו בכל עצומה שיש!!!!!!

העניינים דווקא מאוד זזים

אם היית כאן היית יודעת שכמה וכמה חברות הפקה מאוד מעוניינות להביא אותן ואפילו ביקשו את העצומה שלנו עד עכשיו. אז למען האמינות וההגינות, עדיף שתהיה אחת מרכזית, מאשר כמה מפוזרות

למעלה