דרישות הלימודים לשנה ג' במדעי המדינה ותקשורת

אייגרים

New member
מנוחה אמרה

שברגע שאת בונה את המערכת - אם יהיו בעיות עם רישום לסמינריונים - תתקשרי אליהם

דרישות הלימודים לשנה ג' במדעי המדינה ותקשורת

עבור אלו מכם שלא ברור להם מה חובת הלימודים לשנה ג' שנה"ל התש"ע. סמנריונים (6 נק'): 4 נק' - שתי סמנריונים בתקשורת. 2 נק' - סמנירון אחד במדה"מ. קורסי בחירה( 4 נ'ק בשנה ג'): אנו נדרשים לעשות בשנה ב' ו-ג': 5 נק' בחירה בתקשורת 2 נק' בחירה במדעי המדינה. לכן מי שעשה השנה שלושה נקודות (כנדרש) בתקשורת יצטרך לעשות בשנה הבאה שתיים בתקשורת ושתיים במדה"מ (שזה 4 נק').

המלצות חמות וכד' לקורסי בחירה וסמנריונים

כל מי שעבר קורס סיוט ורוצה להציל את שאר החברה', או שהקורס היה סבבה ורוצה להמליץ עליו, כאן זה המקום. צרפתי כאן קובץ שערך נעם בנעט עם רשימה של סמנריונים במדעי המדינה ובמזרח תיכון. תמליצו.

לילי8888

New member
המלצה

היי עזרא. אני למדתי בסמינריון של גיורא גולדברג, הוא ממש בסדר ומתיחס לסטודנטים. פאקס יונתן גם סביר. אבל בשום פנים ואופן מבחינתי לא כדאי לקחת את הקורסים של אורי ארבל גנץ, הוא יכול לפנות לכל סטודרט בשיעור שלו עם כל מיני שאלות שלא קשורות לנושא הקורס, סתם דיבורים וזה מרגיז. בהצלחה!

אייגרים

New member
איך להירשם אם טרם לא סיימתי מבו לתקשורת?

היי עזרא אולי אתה יודע מה לעשות? אני משלימה את מבוא לתקשורת השנה ומועד א' של המבחן הסופי רק ב 26 ביולי, כאשר יש לי חלון זמן של פריאל ב 28 ביולי ופריאל לא נותן לי להירשם לסמינריונים עד שאין לי ציון עובר במבוא לתקשורת...

hen7777

New member
גם טרם וגם לא?? "טרם סיימתי" זה מספיק

שללת את השלילה במשפט...

אייגרים

New member
נכון!!! טעות שלי. סליחה.

בגלל זה אני מעדיפה בינתיים לא לכתוב בחינות בעברית... חחח שלא יהיו פדיחות כאלה

אייגרים

New member
להרבה קורסי בחירה בתקשורת חסר מידע על מפגשים

כלומר לא רשום באיזה יום ואיזו שעה הקורס נלמד. איך לברר? ואיך בונים מערכת בתנאים כאלה? :(

למעלה