דרישות מינימום לקבלת ויזת סטודנט

Teaylon

New member
דרישות מינימום לקבלת ויזת סטודנט

היי לכולם יש לי תואר ראשון במדעי החברה מטעם אוני' חיפה וברצוני ללמוד בארה"ב לא לתואר שני מלא אלא כמה קורסים וזאת משום שע"י ויזת סטודנט אקבל אשרת שהייה ארוכה שם עד שאוכל אולי לקבל ויזת מהגר על בסיס איחוד קרובים עם אחותי שיש לה אזרחות ארה"ב. שאלתי מי שיודע כמה קורסים עליי לקחת ע"מ לקבל אשרת סטודנט, אם לא מעוננינים בתואר שני שלם? כי גם אין לי כ"כ הרבה כסף תודה מראש לכל מי שיענה לי בברכה טיילון.

shaharc7

New member
היי

12 קורסים בשנה לפחות זו פרוצדורה שצריך להירשם שם ולקבל את הויזה כאן, אני עובר את זה היום בהצלחה

DaphneZ

New member
תיקון טעות

12 קרדיטים בסמסטר, זה המינימום ל-FULL TIME STUDENT, ואלו הדרישות על מנת לשמור על סטטוס F-1 חוקי

DaphneZ

New member
ועוד משהו קטן

לימודים בארה"ב זה הרבה הרבה הרבה כסף, אין אפשרות לשמור על ססטוס חוקי אם לא לומדים לפי הדרישות וזה יקר מאוד...

shaharc7

New member
טעות נוספת

זו טעות - 12 קרדיט בשנה כדיי לישמור על ויזת סטודנט באופן חוקי !!! אני כימעט משוכנע בכך כי אני כרגע בתהליך הזה

Teaylon

New member
../images/Emo51.gifתודה לכל העונים לי

תודה רבה לכל העונים לי ובמיוחד לאלו שטרחו לתקן מה שלדעתם דרוש תיקון אני מודה לכוווווולם! בברכה טיילון

canada23

New member
canada is so much cheaper

and to tell you the truth it is so much more fun also, you can for sure study here for your Master which is going to be one year and than work here legally for a year and in the mean while you can apply for residency and in less than three years you are canadian than while you secured yourself a place in north america you can start thinking about the USA and another thing, me for example, I am in Montreal and it is so cheap, it's nice that I can have fun, it's even cheaper here than in Israel, food, rent (for example I pay 425$ canadian which is like 285$ american) and I live in the heart of downtown and needless to say that Montreal is a great city I can talk about it forever, but if you ahve further questions don't hesitate to ask me! good luck

למעלה