השתלטות!
תמיד אפשר להיכנס לפורום כמו "מספרי סיפורים",שם אין פעילות כבר הרבה זמן,ואין שם מנהל פעיל,או כותבים פעילים,כנ'ל לגבי פורומים נוספים יותר מיובשים... את הפורום הזה לא יסגרו לדעתי,כי מה שנכתב כאן,"מלמעלה עד למטה",לא שווה המון,גם לאורחים שמעוניינים רק לקרוא קצת.... אז אל דאגה,הפורום לא יסגר לדעתי לעולם,מה גם שאף אחד מכאן לא הולך לשום מקום אחר לצמיתות,וגם לא אביבה,היא עשויה להופיע,ועוד אנשים יכולים להופיע,והפורום צפוי להרבה התפתחויות שלא אף אחד מסוגל לדעתי לצפות אותם כפי שיקרו... מה קורה עם סקר השוק שלך בתחום הדו גלגלי? יש כוון? למרות שאני אעבור את הבחינות במשרד המשפטים,בנוגע לרשיון לתיווך מקרקעין החלטתי,למרות שיש לי מעט פעילות עצמאית לגמרי כרגע,לשנות כיוון לתחום שבו אני שוחה כמו דג במים,ולא "לחפש צרות ואתגרים",בתחום שממנו כולם בורחים כרגע כמו מאש!!! הגעתי למסקנה המתבקשת,ואני מאושר על כך,באמת מאושר!,שבמקום להתאמץ מאד מאד למכור דירה לקליינטים בעייתיים בשוק בעייתי,עדיף לי להיכנס לשוק תחרותי ופורה,שבו אני ממש טוב,(אם מותר לי בצנעה להעיד על עצמי),וכוונתי לתחום כח האדם. לא רק שצברתי בעברי נסיון בהשמת עובדים מתחום המכירות וניהול מכירות, אלא שכעת אני חש שאני בשל לכך אפילו עוד יותר,ולכן,עם עזיבת הפעילות בתיווך,אני פונה פנייה חדה לתווך אחר,תווך של עובדים למעסיקים,מה שאני באמת יודע לעשות נהדר,הן ברמה השיווקית,(הפנייה למעסיקים),והן ברמה המיקצועית/דיאגנוסטית,בבחירת המועמדים המתאימים למשרות שאני אמור לאייש. אז אני שובר לעצמי את המילה,וכשאני שלם עם עצמי,אז אין יותר נהדר מזה.. ואני חוזר אט אט למגרש הביתי שלי.. להשתמע חברים יקרים,והיו בריאים ושלמים היכן שאתם,זה הכי הכי חשוב! בייייייייי מתוקים,