דרישת שלום חמה לכולם

דרישת שלום חמה לכולם ../images/Emo39.gif

שלוחה לכולם דרישת שלום חמה! מקווה שיום יגיע ונמשיך להנות מלדבר יחד,באותה העוצמה. היו כאן הרבה רגעים יפים,ואני בטוח שעוד יהיו! אצלי הבריחה לזמן מה נובעת ממעבר ושינויים בחיי המיקצועיים...זמן.. ד'ש לכולכם.

../images/Emo140.gif

עוזי שלום אני עסוקה לראות הרבה בתים....אחלה כושר חחחחחחחחחח רגעים קסומים כאלה יהיו אם נרצה
ו
לכוווולם

spectacular

New member
הייייי../images/Emo39.gifאשה ועוזי

אני עסוקה בעבודה חדשה ומרתקת.

Deerest

New member
הי עוזי, אישה, טל

יפה שכולכם עסוקים, נראה לי שאתם גם נהנים מכך. אני שמח בשבילכם. אצלי אין שינויים כמו שלכם, אני יותר... "משייט". משתדל גם להגמל קצת מהפורום, להכניס אותו לפרופורציות, זה מאד סוחף אם לא שמים לב. מה גם שעבורי (ונראה לי שגם עבור אחרים) זה המקום היחיד בו אני יכול לדבר ולשמוע ללא הפרעות הדדיות, לחשוב על מה שנאמר ונכתב, לחזור ולקרוא, משהו. שום מפגש חברתי (שלי בכל אופן) לא דומה למה שהולך כאן. ולא נראה לי שידמה, גם מפגש בינינו. מקווה שתפוז לא יחליטו לסגור אותנו. אגב תפוז, זוכרים שלאביבה היו כמה משפטים בסגנון "עוד יגיע... עדיין לא... יותר מאוחר..." משהו בסגנון. אז היא עזבה ולא השלימה. התחבטתי לא מעט בעניין ניהול הפורום. אחרי שראיתי שהרצון שלי נע בקיצוניות רבה מדי ממצב שבו אני מסתער על התפקיד למצב שבו אין לי חשק בכלל (ככה זה התאומים) החלטתי שלא רצוי שאי יציבות מסוג זה תנהל לנו את הפורום. זהו בינתיים. ביי ותשמרו.

השתלטות!

תמיד אפשר להיכנס לפורום כמו "מספרי סיפורים",שם אין פעילות כבר הרבה זמן,ואין שם מנהל פעיל,או כותבים פעילים,כנ'ל לגבי פורומים נוספים יותר מיובשים... את הפורום הזה לא יסגרו לדעתי,כי מה שנכתב כאן,"מלמעלה עד למטה",לא שווה המון,גם לאורחים שמעוניינים רק לקרוא קצת.... אז אל דאגה,הפורום לא יסגר לדעתי לעולם,מה גם שאף אחד מכאן לא הולך לשום מקום אחר לצמיתות,וגם לא אביבה,היא עשויה להופיע,ועוד אנשים יכולים להופיע,והפורום צפוי להרבה התפתחויות שלא אף אחד מסוגל לדעתי לצפות אותם כפי שיקרו... מה קורה עם סקר השוק שלך בתחום הדו גלגלי? יש כוון? למרות שאני אעבור את הבחינות במשרד המשפטים,בנוגע לרשיון לתיווך מקרקעין החלטתי,למרות שיש לי מעט פעילות עצמאית לגמרי כרגע,לשנות כיוון לתחום שבו אני שוחה כמו דג במים,ולא "לחפש צרות ואתגרים",בתחום שממנו כולם בורחים כרגע כמו מאש!!! הגעתי למסקנה המתבקשת,ואני מאושר על כך,באמת מאושר!,שבמקום להתאמץ מאד מאד למכור דירה לקליינטים בעייתיים בשוק בעייתי,עדיף לי להיכנס לשוק תחרותי ופורה,שבו אני ממש טוב,(אם מותר לי בצנעה להעיד על עצמי),וכוונתי לתחום כח האדם. לא רק שצברתי בעברי נסיון בהשמת עובדים מתחום המכירות וניהול מכירות, אלא שכעת אני חש שאני בשל לכך אפילו עוד יותר,ולכן,עם עזיבת הפעילות בתיווך,אני פונה פנייה חדה לתווך אחר,תווך של עובדים למעסיקים,מה שאני באמת יודע לעשות נהדר,הן ברמה השיווקית,(הפנייה למעסיקים),והן ברמה המיקצועית/דיאגנוסטית,בבחירת המועמדים המתאימים למשרות שאני אמור לאייש. אז אני שובר לעצמי את המילה,וכשאני שלם עם עצמי,אז אין יותר נהדר מזה.. ואני חוזר אט אט למגרש הביתי שלי.. להשתמע חברים יקרים,והיו בריאים ושלמים היכן שאתם,זה הכי הכי חשוב! בייייייייי מתוקים,

Deerest

New member
עוזי

אם אתה מתעסק ומתמצא בכח אדם גם בתחום ההייטק אז אולי יש לנו על מה לדבר. כרגע אין לי עובדים (חוץ ממני) ואין לי לקוחות (חוץ מאחד) אבל הכוון הכללי הוא שיהיו לי גם מזה וגם מזה בתחום ההייטק. אני זקוק לאיש שיווק ומכירות טוב על בסיס אחוזים. (ומי שקורא וחושב שמכיר מוזמן להגיב במסר בלבד) אם היה לנו מנהל פורום האם הודעה זו הייתה נמחקת או שהייתי מקבל כרטיס צהוב? טוב, זו הפעם האחרונה.

בוקר טוב חברים ../images/Emo42.gif

קודם כל אני אשמח אם תבחר לנהל את הפורום
אם כן או לא שהמפגש הזה ימשך כתבת מאוד יפה "אני יכול לדבר ולשמוע ללא הפרעות הדדיות, לחשוב על מה שנאמר ונכתב, לחזור ולקרוא" אצלי עבודה חדשה ....עסוקה אבל אין יום שאני לא נכנסת ואומרת לילה טוב
שמחה לשמוע שעסוקים כאן והרבה התחלות
ים לכולם

ש איילת

New member
תודה..

ד"ש חמה בחזרה
בהצלחה לכולם בעיסוקים, בשינויים, במעברים, בהתפתחות, בהעצמה, באישי ובסביבתי.. איילת

למעלה