דרישת שלום מסדנאות עכו

דרישת שלום מסדנאות עכו

בוקר טוב לכולם. אתמול היה אימון ראשון של הסדנאות, היה מצוין מצוין מצוין. המקום קטן, האנשים רבים, הלחות 200%. אבל זה יוצר אווירה אינטימית ולחה וזה נחמד מאוד. אנדריי מותק, קנגורו מקסים, החולצות שלו שקניתי לי מאממות, השביתה באונ' נמשכת והכול שמח! היום אימון שני, מחר אימון שלישי, ואז כשכבר לא נוכל ללכת ונצטרך להתגלגל מהמיטה כדי לצאת ממנה בבוקר - הבטיזדו בשבת. ואז מתחיל הבלגן בתל אביב. איזה עומס. איזה כיף. איזה כאבי שרירים. תענוג.

תמצאי לנו איך לחזור!

ביום שבת!!! בבקשה

דינרוס מותק,

אין לי הרבה:\ ואני מעדיפה לחזור ברכב לת"א, ולא ברכבת שתגיע רק ב1.30 לת"א.

כנראה שהייתה ../images/Emo13.gif

כי אני כבר בבית. (אחרי הרבה התלבטויות, אכזבות, וטרמפים)

Honey, we're home!

נגמרו סדנאות עכו (ליתר דיוק כפר מסריק), שהיו בסימן אקולוגיה. הסדנאות היו מדהימות ואין מה להוסיף. קנגורו
היה מדהים
הבטיזדו האקולוגי בטבע... WELLLLLL... בצהריים חום אימים ורצפה שאי אפשר לדרוך עליה, בערב הסתערות של להקת יתושים וחרקים נלווים אחרים. אני בעד אקולוגיה והכול, רק אם אפשר להרחיק את זה ממני בפעם הבאה ולתת לטבע להישאר במקומו הטבעי. שזה לא לידי. בסה"כ היה מדהים, גם בזכות השיעורים והמסטרנדו וגם בזכות האנשים שחלקתי איתם את הזמן. תודה מיוחדת לפומה שאירחה אותנו בבית האובר מגניב שלה, לאבא של פומה שדאג שלא יהיה רגע דל
, לגאטו שלא נחר בלילה וברנברצ'י שלימד אותי ואת פומה איך משחקים באולינג ברמה סבירה פלוס (תנחומיי על הציפורן של סיוון שנשברה בבאולינג), ומזל טוב
ליעל-טורי מסטר! ועכשיו הודעה חדשה, כי היום מתחילות סדנאות ב... |תופים| תל אביב!

למעלה