דרישת שלום

• פותח הנושא גמ
  • פורסם בתאריך

גמ

New member
דרישת שלום

הרבה זמן לא ביקרתי פה אך מעיון קצר בהודעות לא השתנה דבר: לא מקשיבים,לא מבינים ובעיקר עסוקים בריבים נצחיים. לדעתי השיטה של פתיחת הודעות חדשות לא עובדת עבור חברים אשר אינם עוקבים באופן שוטף אחר המתרחש. לא הבנתי מה קרה לאתר בנושא הוירוסים, דליה, את יכולה לספר? (סתם מעניין אותי באופן אישי) ריקי, אני מנצל את הבמה לשלוח לך מסר אישי, לא הבנתי למה חנה שלחה אותי לחפש את הפילטר בסופרפארם באופן אישי. הם כמובן טוענים שלא היה ולא יהיה להם פילטרים עבור מכשירי פרי (אדבר איתך על הנושא בימים הקרובים או כמו שאומרים אחרי החגים) ולסיום שנה טובה/חג שמח ...

לגיל שלום ושנה טובה

השרת שהאתר של CF יושב בו נמצא בארה"ב, והוא נפגע מהוירוס הקטלני האחרון היה צריך להעביר את כל החומר לשרת אחר. למזלנו החומר שלנו לא נפגע אם אתה רוצה פרטים יותר מקצועיים אני מוכנה לקשר אותך עם האדם האחראי כל טוב והרבה אושר

שלום לגיל וד"ש להמ

לעומת מוסדות רבים אנחנו באיגוד דווקא כן עובדים (לפחות חלק מאתנו) בחול המועד, כך שאני אנסה כבר מחר לבדוק את שאלתך - למרות שאתה, כפי שאני מכירה אותך, כבר עשית זאת בעצמך ואולי אפילו יש לך כבר תשובה. אגב, אולי שמתם לב שהשם שלי מופיע קצת בצורה שונה. זאת מפני שסוף סוף אני עונה בפורום גם מהבית שלי, עם הד.א. שלי, ובכל פעם שרציתי להגיב עם שמי היה מסר ששם זה כבר "נוצל". זאת, למרות שהשתמשתי באותה הסיסמה. למי פתרונות?!

לגיל - המשך

אתה צדקת כמובן! אני אמנם נסיתי לברר, אך חנה בחופשה... אז בכ"ז נשתמע אחרי החגים. חג שמח!

למעלה