דרך אגב רק בכדי להראות לאמא שלו

kisses

New member
דרך אגב רק בכדי להראות לאמא שלו

עשיתי אתמול פלפלים ממולאים שיצאו ממש פצצה: פלפלים ממולאים 6-7 פלפלים ירוקים + צהובים 1/2 ק"ג בשר הודו טחון 1 כוס אורז מבושל כפית מלח קורט פילפל 1/2 1 כפות רסק עגבניות 2 כפות קטשופ 1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה לרוטב 1 בצל קצוץ 4 כפות רסק עגבניות 1 כפית סוכר 2-3 שיני שום (אני השתמשתי באבקת שום) 2 כוסות מים שוטפים את הפלפלים ומסירים את הכובע ומנקים טוב טוב מבפנים ושמים בצד מערבבים את הבשר עם האורז רסק עגבניות הבצל המטוגן ומתבלים במלח פלפל. ממלאים את הפלפלים בתעורבת ומניחים אותם בסיר. הכנת הרוטב: מטגנים אתהבצל עד להזהבה, ומוסיפים את שאר החומרים עד שניראה לכם שהנוזל סמיך ואז שופכים את הכל מעל הפלפלים להוסיף 2 כפות של אבקת מרק בטעם בשר. ולבשל במשך שעה. בתאבון

Aאלינור

New member
נשמע מעולה

ואני מתה על ממולאים. כל הכבוד בכלל אני רואה שהרבה כאן מבשלות. אני עדיין מקווה שמתישהו החיידק הזה יתעורר בי.

אתי@

New member
נראה מעולה, אבל אם יש דבר שבו אני

לעולם לא אנסה להתחרות בחמתי, זה באורז בכלל ובממולאים בפרט. אל תשכחי שיש לי חמה פרסייה
שאורז זה המומחיות שלה...

fila

New member
../images/Emo45.gifנשמע מעולה

אמא שלי עושה פלפלים ממולאים גם חריפים ואני מתה על זה! חוץ מזה ששמעון תמיד אומר שאני מבשלת אפילו יותר טוב מאמא שלו

שמופית

New member
ליאת, נשמע מדהים !!

הלוואי שאני הייתי יודעת לבשל ככה ! בינתיים אני עוד מנסה להתגבר על טראומת המטבח שלי (כשהייתי קטנה, עמדתי קרוב לכיריים והסתכלתי איך אמא שלי טיגנה משהו, ופתאום כל המחבת התלקח באש. מאז אני מפחדת מאש ומפחדת להדליק את הגז...). חוץ מזה, שלא נראה לי שיש לי סיכוי להתחרות עם הממולאים של אמא שלו...

kisses

New member
חס ושלום להתחרות עם האמא ../images/Emo8.gif

רק עם בא לכן/ם לנסות פעם הנה מתכון שיצא מוצלח. לדעתי אפשר לפרסם פה לעיתים מתכונים שנוסו פה ע~י הבנות והבנים. זה יהיה ממש נחמד וככה נדע שהמתכון נוסה ויש לו הצלחה.

הילית*

New member
נשמע יאמי יאמי...

אני ארשום לי את המתכון. עשיתי השבוע מג´דרה מספר בישול והיא יצאה לי פיצוצית (בתור אחת שלא יודעת לבשל אורז...) אז הייתי מאוד גאה בעצמי

הילית*

New member
בבקשה !

בתור לא מומחית באורז עשיתי אתמול מג´דרה שיצאה ממש מעולה... ואני גאה להעביר אליכם את המתכון חומרים- כוס אורז חצי כוס עדשים ירוקות בצל אחד בינוני 1 ושלושת רבעי כוס מרק צח מלח ופלפל הוראות הכנה- משרים את העדשים במים במשך כ- 3 שעות. מבשלים אותם במים כ- 20 דקות שמים בסיר כף מרגרינה ו- 2 כפות שמן. מטגנים בהם את הבצל. מוסיפים את כוס האורז ומערבבים. מוסיפים את העדשים ומערבבים ובסוף מוסיפים את במרק. כמו כן מוסיפים מלח ופלפל. מבשלים בסיר סגור למשך 20 דקות. מכבים ומחכים עוד רבע שעה. מערבבים. יוצא נפלא...

שמופית

New member
ליאת ורויטל, יש לי שאלה -

יש לכן אפשרות לקבץ איכשהו את כל המתכונים הנפלאים האלה ? אולי שיהיו ברשימת מאמרים או משהו כזה... כי עכשיו אין לי זמן וכוח להעתיק, אבל אני יודעת שבעתיד אני מאוד ארצה לנסות (חייבת להגיד שהממולאים והמג´דרה ממש עשו לי חשק !) המון תודה !

אופה3

New member
אואו, אני בהחלט מנצחת את אימא שלו

ובגדול, חבל"ז לה על הזמן מזמן מזמן, אני שמה אותה בכיס הקטן שלי בכך שבעלי אוכל רק את האוכל שלי, אבל היא בשלנית טובה, היא באמת יודעת להכין את כל הקובות והקציצות האלה של העדה שלה, אבל בעלולי אוהב רק את האוכל שלי, ולגבי המתכונים בפורום פה זה יהיה נחמד, וגם יש את פורום מתכונים, אבל מי שרוצה מתכון לקוסקוס ומפורום אוריגינל, מוזמנת לבקש, מבטיחה לכם שיצא טעים האופה

למעלה