דרך אגב רק בכדי להראות לאמא שלו
עשיתי אתמול פלפלים ממולאים שיצאו ממש פצצה: פלפלים ממולאים 6-7 פלפלים ירוקים + צהובים 1/2 ק"ג בשר הודו טחון 1 כוס אורז מבושל כפית מלח קורט פילפל 1/2 1 כפות רסק עגבניות 2 כפות קטשופ 1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה לרוטב 1 בצל קצוץ 4 כפות רסק עגבניות 1 כפית סוכר 2-3 שיני שום (אני השתמשתי באבקת שום) 2 כוסות מים שוטפים את הפלפלים ומסירים את הכובע ומנקים טוב טוב מבפנים ושמים בצד מערבבים את הבשר עם האורז רסק עגבניות הבצל המטוגן ומתבלים במלח פלפל. ממלאים את הפלפלים בתעורבת ומניחים אותם בסיר. הכנת הרוטב: מטגנים אתהבצל עד להזהבה, ומוסיפים את שאר החומרים עד שניראה לכם שהנוזל סמיך ואז שופכים את הכל מעל הפלפלים להוסיף 2 כפות של אבקת מרק בטעם בשר. ולבשל במשך שעה. בתאבון
עשיתי אתמול פלפלים ממולאים שיצאו ממש פצצה: פלפלים ממולאים 6-7 פלפלים ירוקים + צהובים 1/2 ק"ג בשר הודו טחון 1 כוס אורז מבושל כפית מלח קורט פילפל 1/2 1 כפות רסק עגבניות 2 כפות קטשופ 1 בצל קצוץ מטוגן עד להזהבה לרוטב 1 בצל קצוץ 4 כפות רסק עגבניות 1 כפית סוכר 2-3 שיני שום (אני השתמשתי באבקת שום) 2 כוסות מים שוטפים את הפלפלים ומסירים את הכובע ומנקים טוב טוב מבפנים ושמים בצד מערבבים את הבשר עם האורז רסק עגבניות הבצל המטוגן ומתבלים במלח פלפל. ממלאים את הפלפלים בתעורבת ומניחים אותם בסיר. הכנת הרוטב: מטגנים אתהבצל עד להזהבה, ומוסיפים את שאר החומרים עד שניראה לכם שהנוזל סמיך ואז שופכים את הכל מעל הפלפלים להוסיף 2 כפות של אבקת מרק בטעם בשר. ולבשל במשך שעה. בתאבון