דרך אגב

eran377

New member
אין מנהל כרגע

היתה שחר, שעזבה בלי להשאיר כלום
מישהו מעוניין לנהל? שלחו לי במסר אני אעביר את זה למי שצריך.

Slash105

New member
אני בכיף יעזור לנהל

אבל להיות מנהל לגמרי לבד זה קצת עבודה..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבפורום הזה?../images/Emo3.gif

לא נראה לי... בכל מקרה, אני לא חושבת שמנהל הוא זה שיעורר את הפורום, גם אם אתה לא צבוע בכחול אתה יכול לעשות פה מעניין. אני ניסיתי כמה פעמים, ודיי התייאשתי. הבעיה בפורום זה שיש לו ממש ממש קצת גולשים, וכשמגיעים גולשים חדשים הם רואים שריק פה אז הם לא חוזרים. אם באמת אנשים רוצים לעורר פה את הפורום אז שיתחילו להגיב על כל דבר טיפשי, לפתוח שרשורים ולשתף פעולה. הצעד השני הוא לפרסם את הפורום ולהביא אנשים חדשים. זה לדעתי יהיה יותר קל, גאנז זאת להקה בעייתית במעריצים
אם האנשים שפה באמת מעוניינים להחזיר את הפורום הזה לפעילות, זה לדעתי מה שהוא צריך.

Slash105

New member
זה לא בעיית מעריצים

תחשבי לרגע גאנז ''המקוריים'' התפרקו ב93 מאז זה cover band עם אקסל ודיזי. כחי לדוגמא את מטאליקה עד היום הם פעילים (הופעות,חדשות,אלבומים וכו'..) אין שום דבר חדש אצל גאנז וזה נשאר אותו הדבר זאת הסיבה היחידה שבשביל הרבה אנשים אין דבר כזה כבר גאנז ובגלל זה אין אליהם שום דבר חדש ושום חדשות ושום דבר שיכול למשוך.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifממש לא אותו דבר

זה שגאנז לא ביחד עכשיו זה לא אומר שלא קורה איתם דברים. הסיבה המרכזית שהפורום מת עכשיו זה שאנשים לא משתפים פעולה ולא מגיבים. לא פעם פתחתי פה שרשורים שדיי השקעתי בהם וקיבלתי אולי שתי תגובות. זה ממש מבאס ולכן הפסקתי עם זה.

eran377

New member
את טועה

מנהל בהחלט מסוגל להחיות את הפורום. קודם כל שיהיה כתוב למעלה שם משתמש כלשהו ולא סתם "זמני" - זה כבר יראה יותר רציני, ופחות יבריח אנשים מהפורום. להעלות מאמרים חדשים, טאגליינס, קישורים... גלריית תמונות - ובגדול, לעדכן. עוד הצעה אם בא לכם (בלי קשר לניהול), פשוט תכתבו בחתימה שלכם את הלינק לפורום... בכל פורום שאתם גולשים אנשים יראו את החתימה ובטוח יהיו כמה כניסות חדשות... לכו תדעו אולי יצטרפו עוד אנשים?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifכמובן שמנהל זה חשוב וחיוני

אבל לדעתי זה לא ה-דבר שהפורום צריך עכשיו. גםאם עכשיו יצטרפו אנשים חדשים הם לא ישארו, כי אין למה.

צליל בר

New member
רעיונות לעורר את הפורום

אפשר למצוא הרבה דברים לשרשורים נחזור על שרשור סופ"ש ושרשורים חודשים ואפשר גם לעשות "השורה שאני הכי אוהב" :p שם דבילי אבל זה מה שעלה לי לראש לקחת שיר וכל אחד ירשום את השורה שהוא הכי אוהב/מתחבר אליה השאלה כמה כולם ישתתפו

PerfectSP

New member
חח בדיוק../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

צריך להביא אנשים, ולפתוח פינות^^

PerfectSP

New member
זה בהחלט ה-דבר שצריך. ../images/Emo190.gif

כשיש מנהל יש סדר, והמנהל דואג להחייאת הפורום,מחובתו.. יש מישהו שדואג ורוצה להחיות את הפורום, וגם יש לו את הכלים הנחוצים לעשות את זה<: וזה תלוי, אם תתגבש קהילה טובה - אנשים יישארו.

PerfectSP

New member
משהו קטן, ../images/Emo190.gif

ברירת המחדל בתפוז היא מנהל אחד. לרוב הם לא נותנים יותר ממנהל אחד, רק במקרים מיוחדים. לכן האופציה הטריוויאלית היא מישהו אחד
אני מנהלת שני פורומים ללא עזרת מנהל שני.

PerfectSP

New member
זה כן נכון, ../images/Emo190.gif

ככה הם אמרו לי,שברירת המחדל היא מנהל אחד. כנראה לפורומים פעילים מאוד הם שמים שניים כדי לאזן ולהקל על העבודה.

למעלה