דרך דמעה שקופה

רק בבית אריאל

או באוזן השלישית...וגם לא בטוח. וזה מביא אותי לספר לכם דבר מה שיש בו עצב, עצב כי הזמן זז והקידמה זזה עם הזמן...ולכן...לא יודפסו יותר הדיסקים של מאיר אריאל ז"ל מחמת...אין מכירות. אז חיית המתכת משנה את פניה והופכת לחיית ההורדות הפיראטיות...מתברר שתעשיית המוזיקה בישראל כמו בעולם כולו, עומדת לפני התרסקות. עקב ההורדות הפיראטיות אין כמעט מכירות של דיסקים ולכן אנשי המקצוע לא חושבים שיש טעם להדפיס עוד. וזה לא רק מאיר..כולם. ואומנם, יקירנו שולי רנד הקליט דיסק והוציא אותו באופן פרטי, גם הפיץ באופן פרטי ומכר למעלה מ40.000 עותקים, שמעתם נכון. אבל כפי שהוסבר לנו, התעשייה בקריסה ומי שאין לו להדפיס דיסק מכיסו, לא יהיה לו דיסק. זאת ועוד, תעשיית ההורדות החוקיות מדשדשת לה לאיטה ליד הר ההורדות הפיראטיות. מה יוצא: שככל הנראה כרגע, לא יודפסו דיסקים של מאיר למעט אוספים (כמו זה שמתבשל ליום שנה 10) אך הדיסקים המקוריים מהתקליטים המקוריים, כבר לא יודפסו. משמע, שמה שיש בחנויות כרגע ומה שיש אצלינו- זה כל מה שיש. תוך זמן קצר הם ימכרו כולם וזה הופך את כל הכבודה הזו לפריטים לאספנים...(כי גם מכשירי הדיוידי והדיסקמנים כבר תכף לא יהיו אז כדאי לרכוש...) שורה תחתונה: יש אצלינו עותקים לכמעט הכל, מזרעי קיץ ועד מודה אני, 5 שנים, דיוידי של מסע הבחירות, דרך דמעה שקופה ואגדת דשא (שנה 5) מוזמנים בכל עת בתאום כמובן... שבוע טוב

eharush

New member
לי יש את רוב הדיסקים/תקליטים כבר שנים, אבל

בהעדר אלטרנטיבה, אתם מעודדים את ההורדות הלא חוקיות . אם כי אני לא בטוח שההורדות כשלעצמן הן דבר רע, כנראה שהחוקים של פעם כבר לא מתאימים, אני מקווה שימצא מודל מוצלח יותר שיאפשר ליוצרים להתקיים בכבוד (גם במודל הקודם לא בטוח שרוב היוצרים תוגמלו כמו שמגיע להם...)

יש אלטרנטיבה

יש הורדות חוקיות שפשוט אף אחד לא טורח...לפני מס' שבועות פרסמתי כאן קישור לIMUSIC כי שם ניתן להוריד חוקית את שירי מאיר. גם אני מקווה שתמצא הדרך הטובה לאומנים שרוצים להתפרנס משירתם.

efratshoshana

New member
אפשר דרך הדואר?

בית אריאל קצת רחוק לי... ניסיתי לרכוש את הדי וי די "דרך דמעה שקופה" ולא מצאתיו

אפשרי

שילחי שיק עבור תרצה אריאל ע"ס של 60 ש"ח + נייר עם כתובת למשלוח והפריט שאת רוצה. יש לשלוח לבית אריאל רח' מצדה 326 פרדס חנה 37044

למעלה