דרך הגוף, מעברים קסומים

• פותח הנושא yom
  • פורסם בתאריך

yom

New member
דרך הגוף, מעברים קסומים

שלום לכולם, גם אני מצטרף לאיחולים לפורום החדש. בנושא העצמה אישית.. אז יש הרבה דרכים שאדם יכול לראות, להרגיש, להבין וכו' שהוא נמצא במקום של עוצמה. אחת מהן היא דרך הגוף בסופו ובתחילתו של דבר, אנו חיים בגופנו, וכל פעולה, מחשבה או הרגשה מקבלת ביטוי בגוף. זהו אחד מהכלים העוצמתיים ביותר שיש לנו וכל מה שצריך לדעת זה איך להשתמש בו בצורה שתביא לנו עוצמה ואנרגיה ותמנע "דליפה" של הכוחות שלנו. לפני כ 10,000 שנה, שאמאנים אינדיאנים שעסקו בדיוק בנושא עוצמה אישית מצאו תרגילים פיזיים שכשמבצעים אותם משהו באדם משתנה. תחושות חזקות מאוד של עוצמה ואנרגיה חוזרות ומאפשרות לתפוס את המציאות ממקום אחר. תוצאת התרגול היתה כה חזקה ומהירה שכינו את התנועות "מעברים קסומים" עד כאן... לא ארבה במלל, מי שזה מעניין אותו יוכל להיכנס לאתר הבא ולקבל מידע נוסף בעניין בהצלחה לכולם וכולם מוזמנים להגיע לתרגל אהד

לילה טוב yom

אז זהו, שהמטרה כאן היא לא לעבור לאתר... אלא לקיים דיון כאן בפורום, על העצמה אישית. אינני יודעת אם אתה יודע או לא אבל... פרסום כזה כמו שעשית עכשיו, אסור בתפוז. אתה מוזמן לפרסם את עצמך בלוחות הפורומים ולא בדרך זו. כמו כן מוזמן לדון כאן עם האנשים ברוח הדיונים שמקיימים כאן... הודעה נוספת עם לינק וכתובת, תימחק.

yom

New member
או קי, פרסום לא היתה המטרה

יש כונה מאחורי כל מילה והיא להביא את עצמנו לביטוי גם דרך הגוף ולא רק דרך האצבעות על המקלדת ומצד שני לא בכל שיעור אירובי אנחנו משפרים את הכוחות הפנימיים שלנו אלו שאיתם אנחנו חיים את החיים. לכל פעולה בחיים צריך כמות של אנרגיה כדי לעשותה. מאחורי כל החלטה צריך אנרגיה כדי להחזיק אותה לאורך זמן (דיאטה, פרוייקטים חדשים כמו להרים פורום חדש וכו') בדרך כלל כמות האנרגיה שאיתה אנחנו חיים את החיים מספיקה לנו לשרוד את היום יום. אז נשאלות השאלות: איך אני שומר על האנרגיה שלי? איך אני לא מגיע למצב שלוקחים לי את הכוח (החיים, המצבים האנשים...) ואיך אני מחזיר אנרגיה ש"עזבה" אותי חזרה לשימוש? אני מצטער על הלינק, בחתימה שלי יש את האתר, תבחרי אם להוריד את ההודעה או אם את יכולה את הלינק, אין לי בעיה אם זה אהד

אתה יודע מה? הפתעת אותי ככה

בלי להרגיש... וזה מעניין, כי הרבה שנים, הרבה, הייתי במקומות האלה שאתה מתאר.דרך הגוף, לקיחת אנרגיה, החזרת אנרגיה. ואני דווקא חשבתי על האפשרות של הרוח, ולא הגוף. לא מבטלת כמובן, מודה שפרק זה תרם הרבה מאוד להבנה והעצמה שלי בעיקר בשל ההקצנה שהיתה בו. אני חושבת שבדרך הפיסית, אנחנו חווים את הדברים בצורה הרבה יותר חזקה. ולפעמים עד כדי איבוד התחושה. ובדרך הרוח, שאינה נטולת ריגושים בכלל, יש משהו יותר עדין, רך ומרגיש.

SHAHAF UZI

New member
אהד,ערב טוב

שמי עוזי ואני שמחתי לקרוא מה שכתבת אני מזדהה עם מה שכתבת,משום שכאשר התאמנתי באתלטיקה,וההיתי מצוי בכושר טוב,חשתי טוב מנטאלית,הרבה יותר מאשר היום זר לא יבין זאת-ולמרות שלא מדובר כאן באטלתיקה,אני ממליץ בחום תהיה בקשר ע ו ז י

אחריך שוב עוזי..... :)

אביבושית בתקופות שאני עושה פעילות גופנית אנטנסיבית יותר אני מתעצמת ההרגשה הפנימית (ממש ממש בפנוכו עמוק) כלכך טובה .... אני יכולה אז לטרופ ת'עולם.

yom

New member
להוריד את השמיים לאדמה

על פי תפיסת העולם השאמאנית אנו נולדים עם כמות אנרגיה סופית, לא ניתן להגדילה או להקטינה ומכאן שגם לא ניתן לתת או לקבל אנרגיה מאחרים. נכון שזה סותר כביכול הרבה גישות אחרות אבל בעצם זו לא סתירה; השאמנים הגיעו למצב בו הם הרחיבו את גבולות התפיסה עד למצב שבו יכלו לראות אנרגיה - זה דומה למה שראה "ניאו" גיבור הסרט מטריקס, כמו לראות את ה אפס והאחד שמהם מורכב המטריקס. ועל פי מה שראו, בני האדם נראים מבחינה אנרגטית כביצה או כדור זוהר. השפעות של גורמים חיצוניים כמו אנשים, מצבים, רגשות חזקים משנים את המבנה האנרגטי בתוך הכדור מה שגורם לנו לתחושות של התעצמות וחיוניות או תחושה ש"לקחו לנו את הכוח" וכו'. ההבנה של התהליך המתואר יכולה להגיע בצורה חזקה ובהירה דרך הגוף. ואז אפשר לראות איך התגובות שלנו למצבים בחיים מביאות אותנו ל"איבוד" עוצמה או ההיפך. לא כל ספורט גורם לנו לסידור מחודש של האנרגיה, בדרך כלל אחרי תרגול כלשהו אנחנו מרגישים טוב, אבל יש תנועות שמבחינה מעשית מסדרות את האנרגיה שלנו ומחזירות לנו אנרגיה, עוצמה, כוח, שיצאו מכלל שימוש במהלך היום יום והחיים. המטרה שלנו בחיים היא להיות מאושרים, ולהוריד את השמיים לאדמה זו אחת הדרכים להפוך את ההבנות למשהו מעשי שמשלב את הרוח והחומר בצורה יפה וחזקה. אהד

SHAHAF UZI

New member
אהד,תודה,אל תברח לי

אני חייב להבין מהצד שלך,ולא מהצד של השאמאנים-שמות לא מענינים אותי-ורק מהצד שלך,האם אתה באמת חושב שלא ניתן להעביר אנרגיה מאחד לשני ?האם אתה באמת חושב כך? אהד ,האם כאשר אתה רק אומר תודה על משהו,זה לא בגלל אנרגיה שקיבלת? האם כאשר אתה מקבל מחמאה,ובעיניך היא כנה ואמיתית,זה לא מעביר צמרמורת לפעמים?וצמרמורת זה לא סוג של אנרגיה,אהד? תודה מעוזי

yom, ערב טוב

יש תאוריות, והסברים, ושיטות, ותורות, ופילוסופיות אחד הדברים שאני לא רוצה שיהיו כאן... זה ציטוטים או הסברים, או "דפי הנחיות לחיים מאושרים" אני חושבת שיש המון דרכים להעצים אבל כולן עוברות דרך מקום אחר והוא נקרא: אוטנתיות. או במילים אחרות, פשטות, אמיתיות, ראשוניות. זה נשמע אולי קל...אבל זה לא!!!! אז בשלב ראשון, נתחיל בלשון יחיד. נסה להתנסח ב"אני" ולא אנחנו ולא לתת הרצאות. אנשים כבר שבעים מ"הוראות שימוש" מה שהכי חסר זה ה"לגעת"... לי אין שום אינטרס להוריד את השמיים לאדמה... וגם... הורד את הלינק מסוף ההודעה.

bflygirl

New member
להתחבר, זה לוא דווקא מעברים קוסמים

יש המון דרכים להתחבר ולחדש את האנרגיה שתשוב לחיות בתוכך ולכל אחד יש את הדרך למצוא אותה

yom

New member
אני מדבר מתוך החוויות שלי

לא מתוך ספרים או ממחשבות בלבד, הרי זה המסר שאני מעביר כל ההסברים והדיבורים נשארים עקרים בלי החוויה (דרך הגוף) וכל החוויות נשארות עלומות בלי מילים שישימו לנו אותן במקומן. ונכון, לא רק מעברים קסומים - אני בחרתי במעברים הקסומים כי בשבילי ובשביל אחרים רבים, הם קסומים. אין דרך אחרת להסביר את ההרגשה והשינוי בעקבות תרגול המעברים. אהד

למעלה