דרך הלוחם

wolfbrother27

New member
דרך הלוחם

אני חייב לומר שמנסיוני כלוחם, ללוחם יש אין ספור דרכים בהם הוא יכול להשתמש על מנת שיוכל להגיע אל ההארה, אני שם לב שבפורום הזה מדברים תמיד רק על הדרך שמופיעה בספרים של קסטנדה. דרך הלוחם מורכבת מאין ספור נתיבים אשר בסופו של דבר מובילים את הלוחם אל המקור. לפעמים ואפילו לעיתים קרובות יש צורך דווקא בחוויות ושיעורים בחיי היום יום כדי להביא אדם להתעוררות אל האמת המובילה לדרך הלוחם. לוחם נולד לוחם, פשוט לוקח לו זמן לקבל את האחריות הזו, לוקח לו זמן לקבל את האפשרות הזו שהוא קצת שונה מאחרים, הוא רואה את הדברים בצורה טהורה יותר, הוא מבין ומרגיש וחי את החיים בכל נשימה.

אהבתי ../images/Emo13.gif

ואני לגמרי מסכימה איתך בזה: "לפעמים ואפילו לעיתים קרובות יש צורך דווקא בחוויות ושיעורים בחיי היום יום כדי להביא אדם להתעוררות אל האמת המובילה לדרך הלוחם" פשוט תרגיש חופשי לכתוב כאן כפי שאתה תופס את דרך הלוחם
תודה על תרומתך!

התכוונתי למשהו אחר ../images/Emo24.gif

התכוונתי במילים האלו: "פשוט תרגיש חופשי לכתוב כאן כפי שאתה תופס את דרך הלוחם" שתכתוב באופן חופשי במרחב הזה, לפי הדרך שאתה מבין את דרך הלוחם. לאו דווקא שתכתוב על איך אתה תופס את דרך הלוחם. שלא תנסה דווקא להתאים את עצמך לדבר שהבחנת בו: "אני שם לב שבפורום הזה מדברים תמיד רק על הדרך שמופיעה בספרים של קסטנדה". שתכתוב חופשי כפי שאתה מבין. אתה מבין עכשיו למה התכוונתי?

קראתי 4 פעמים

ואז אני הבנתי. הכוונה היא שהוא יכול פשוט לכתוב משהו בדרך הלוחמים כפי הבנתו, לאו דווקא ע"פ קסטנדה, בקיצור.

נראה לי שהבנת אותי.

ואני אבהיר למי שלא הבין את הכוונה היותר מדוייקת שלי: פשוט כתיבה חופשית כפי שהוא מבין את דרך הלוחם. לא כתיבה חופשית על איך הוא מבין את דרך הלוחם, אלא כתיבה חופשית כפי שהוא מבין את דרך הלוחם

../images/Emo24.gif אז איך אתה מרגיש היום?

והאם תוכל לשתף בהתקדמויות שעשית לאחרונה ביום-יום?

whyme3

New member
לדעתי

המקור הוא פשוט הנפש, "האני", כל הדרך הזאת היא בכדי להיות אתה עצמך בסופו של דבר. ללא כל המחסומים והסטיגמות של "כולם יודעים ש..." או "כולם עושים וחושבים כך אז גם אני" ומחסומים דומים אחרים.

למעלה