דרך הלוחמים - היא בשבילי דרך של ביחד...

דרך הלוחמים - היא בשבילי דרך של ביחד...

בשבילי... ללחום לבד זו לא ממש אופציה... זה לא מה שאני רוצה לחיים שלי... אני רוצה דרך... אני צריך דרך... אני חייב דרך... אחרת זה סתם סיפורים בשבילי... כמו שהלוחמים בעבר התכנסו סביב מדורת השבט ובאו הגדולים שהם.. כך אני רוצה וחי את חיי... ביחד עם עוד לוחמים ..שלכל אחד יש את המקום שלו... ואת החופש שלו... ליצור... לבוא גדול... להביא את עצמו... ויש נצחונות.. הרבה נצחונות... יש גם הפסדים... תסכולים... ומורכבויות... ועם זה יש הרבה חופש... להביא את עצמי בעולם... חי... מתקשר.. מעמיק יחסים.. שם גבולות.. גם לעצמי.. לומד הרבה ... לומד על להיות ביחד.. מתחבר לחלומות העמוקים שלי.. וממשיך כל יום מחדש... את הצעידה.. והלחימה... על הלב שלי... עם הלב שלי... אשמח להתייחסויות טל - תלמיד "בדרך הלב" http://heart-wise.org

תודה...

היי ותודה לך על התייחסותך... בשבילי להיות לוחם חופש זה אודות תהליך... אל מול החיים בחוץ... להביא את הלב והאמת שלי אל העולם... גם כשקשה להביא אותה.. לדוגמא, היה בי הרבה פחד להביא ולחשוף ולהחשף אל מול הבוס שלי בעבודה אודות הדרך שאני עושה... וביחד עם זה בליבי רציתי לשתף אותו.. ושיתפתי אותו... בעיני .. זה ביטוי של חופש... של לוחם חופש... להיות בחופש... זה לאפשר ולתת מקום לרגשות, ולהביא אותם..מתוך מקום שרוצה העמקה של היחסים ... בין אם זה כעס אל מול ההורים במקום שלא מכבדים אותי... או בין אם זו התרגשות ושמחה שאני רואה את אשתי בגדולתה... להיות בחופש... זה לתת עוד מקום לחלומות ... למשל, זה שחזרתי לנגן... זה הרבה מאוד בשבילי.. לשלב אל תוך החיים.. ועוד הרבה... ובכל יום ויום יש עוד הזדמנויות להעמיק וללמוד ולחיות מתוך החופש הזה... להיות הגדול שאני. אז לשאלתך... כן.. אני לוחם חופש... מלווה על ידי מורים ובני ברית לדרך...

wolfbrother27

New member
אחי היקר

ישר כוח ידידי ותמשיך להיות גאה בדרכך. אני חש בהרבה אש במילים שלך, תן לה להניע אותך קדימה. ‏ דובי

נשמע נפלא!!! תודה!

גם לי מאד חשוב החופש וגם להתפתח עם עוד אנשים

למעלה