דרך הלוחמים - הסיפור האמיתי

דרך הלוחמים - הסיפור האמיתי

"דרך הלוחמים" עתיקה מאוד. אחד מההסברים למלה "לוחם" (בזמן שלכאורה הגיוני יותר להשתמש, בהקשר הזה, במלה "הרמוניה", "אהבה" או "התפתחות"), הינו כדלקמן: בזמנים עתיקים השתלטה על האדם ישות אנרגטית עתיקת-יומין, אשר הפכה אותנו לחסרי-תועלת; לשיפוטיים כלפי עצמנו ואחרים, להססניים, לתלויים במחשבת ההגיון, למנותקים מכל ה"יש" אשר סובב אותנו, לחסרי רגישות אל היקום ואל עצמנו... וכך האדם המאגי והמלאכי שהיה במקור, הפך ליצור אנוכי. למעשה הפכנו להיות "היא". ומאחר שהיא סוג של וירוס, הפכנו גם אנחנו לסוג של וירוס. ועכשיו אנחנו גם מתנהגים כמו וירוס, משמידים כל חלקה טובה בפלאנטה וכורתים את הענף עליו אנחנו יושבים. ה"לוחם" הוא זה המכריז מלחמה בטורף שפלש אל נשמתו מנצח אותו (בתוך עצמו) וממשיך הלאה... ה"טורף" איננו רע, כמובן, זהו רק מבחן שהיקום הציב בפנינו, מבחן שאם נעבור אותו בהצלחה - נוכל להמשיך הלאה. זהו רק סיפור, רק אגדה עתיקה, אבל כמה אמת יש בה, בדיוק? להלן משהו המזכיר זאת, מתוך אחד מספרי קרלוס קסטנדה: את המרכז השישי בקצה הראש, תיאר דון חואן כמשהו שהוא אל-טבעי, ונמנע לחלוטין להשתמש בו. הוא תיאר אותו לא כאזור שיש בו מערבולת של אנרגיה, כמו האחרים, אלא כאזור דמוי מטוטלת, שיש בו תנועה לפנים ולאחור המחקה את פעימות הלב. "דון חואן, למה האנרגיה של המרכז הזה שונה כל-כך?" שאלתי אותו. "המרכז השישי של האנרגיה," הוא אמר, "לא ממש שייך לאדם. אתה מבין, אנחנו בני-האדם נמצאים תחת מצור, אם אפשר לקרוא לזה כך. על המרכז הזה השתלט פולש, טורף בלתי נראה. הדרך היחידה להתגבר על הטורף הזה היא לחזק את יתר המרכזים." "זה לא קצת פרנואידי, לחוש שאנחנו נמצאים תחת מצור?" שאלתי. "אולי בשבילך, אבל בוודאי לא בשבילי," הוא ענה. "אני רואה אנרגיה, ואני רואה שהאנרגיה שבקצה הראש לא מיטלטלת כמו האנרגיה שבאזורים האחרים. יש לה תנועה לפנים ולאחור, די מגעילה ודי מנוכרת. אני רואה גם שאצל מכשף המסוגל לניצחון המחשבה שלו, שאותה כינו המכשפים מִתְקַן זר, התנודות של המרכז הזה הפכו להיות זהות בדיוק לתנודות בכל יתר האזורים." (מתוך "מעברים קסומים" מאת קרלוס קסטנדה בהוצאת זמורה-ביתן ובתרגומה של ימימה עברון) אז מה דעתכם? ידוע שבמדיטציות מסויימות, כגון ויפאסנה, יש המגיעים לכדי ראיה צלולה של עצמם... ובמקרה כזה, המקור הזר של הנפש מתגלה ונחשף מיד. מה אתם מרגישים עכשיו? אנא חלקו זאת איתנו... גם אם זה קשה. אם בא לכם, זאת אומרת... אבל... בטח שבא לכם! שלכם באהבה בן

נמאס לי מכותרות....

אתמול הייתי בטיפול אנרגטי (שהיה מורכב מהילינג דרך צ´קרת הכתר ושיחה על ה"ממצאים") כבר בתחילת הטיפול האנרגטי הרגשתי כאילו אני נמצאת בערסל ומישהו מנער אותי בחוזקה במין תנודות חזקות, בהמשך הרגשתי כאילו מישהו הניח יד על חזי (באזור הסרעפת) ויד על גרוני בלחיצה - התחלתי להרגיש מחנק שגבל בקוצר נשימה ממש, ובסוף הטיפול הרגשתי בחילה וכאבי בטן כאבים שאינם פיזיים (אלא אנרגטיים). דיברנו קצת בסוף הטיפול על מה שהמטפלת שלי ראתה במהלך הטיפול והמסקנות תאמו במדויק את ההרגשה שלי תוך כדי הטיפול: היא אמרה לי שצ´קרת הכתר שלי מאד פתוחה והצ´קרות התחתונות סגורות מאד והפער שנוצר בניהם הוא המקור לבלבול ולחוסר איזון היא אמרה עוד מספר דברים שתאמו מאד את ההרגשה שלי בתקופה האחרונה. בתום הטיפול היא נתנה לי "משימה" לימים הבאים: לשלוח שורשים מרגליי לבטן האדמה (בעזרת הדמיון). התהליכים האלו מאד משמעותיים בשבילי ורציתי לשתף אתכם בדרכי. באהבה טל

ואגב....

אם הייתם אומרים לי דבר כזה לפני שנה הייתי צוחקת או לפחות מחייכת בנימוס ואומרת שאני לא מאמינה בדברים האלו. האמת שעברתי טיפול הילינג גם לפני שנה ואז לא הרגשתי דבר, אז הרי לכם שינוי משמעותי בתפישה. מכל הלב טל

time to fly

New member
וואו, זה נשמע כלכך מדהים!!!

אני קצת מקנא, חייב לומר לחוות חוויה כזאת עוצמתית
תמשיכי ללכת בדרך שעושה לך טוב שלומי

time to fly

New member
ולך ../images/Emo68.gif חמה מבחוץ ומבפנים

איזה גיף מדליקקקקקקקקקקק זאת חברה שלי מעכשיו היא חיכתה לי פה
ל
ומצטער על השיטחיות שלי תהרגו אותי וזהו אני שיטחי!!!

time to fly

New member
בן, אין לי כלכך הרבה זמן, אני אכנס

בלילה, רק רציתי לומר לך שראיתי את ההודעה בה כתבת כמה רע לך, ושהייתי עימך בלב, ולא היה לי זמן לכתוב רק רציתי שתדע שאני חושב עליך ושאתה יקר לי
שלומי

למעלה