דרך המאטריקסיסטים

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
דרך המאטריקסיסטים

אתמול ראיתי מאטריקס (רק נדמה לי או שהDVD של הסרט הוא מהנמכרים ביותר?) ושמתי לב שהקטע שהם לוקחים את ניאו לנביאה הם נוסעים במכונית שלהם וניאו אומר "יש לי כל מיני זכרונות ואף אחד מהם לא באמת קרה. מה זה אומר" טריניטוש מסבירה לו משפט נהדר IT MEANS THE MATRIX CANNOT TELL U WHO U R אנשים תרגישו חופשיים לדעת שכל מה שקרה לכם בחיים לא יכול להגיד לכם מי ומה אתם, ושזה ענינכם ובחירתכם בלבד אגב הסצנת נשיקה ממש נפלאה
!

Master Boo

New member
טריניטוש?... חחחח קוצי מוצי...

ומה זה "אגב הסצנת נשיקה ממש נפלאה" ?!? מה זה צריך להיות?!? הנפילה של הסרט! על מה אתה מדבר?!?!?!?!?!?

wisdom16

New member
ככה אני גם חשבתי עד עכשיו (IC)

אבל זה דווקא קטע ממש נפלא, בגלל שגיליתי את זה טרחתי לרשום .. אסור להסתכל על זה בצורה שלילית כלומר מותר אבל אני שמח להגיד שאני כבר לא כזה
(תפיסת חיים של אדם משתנה כשהוא מגלה אהבה
)

Master Boo

New member
מה מה מה???

מה אני שומע פה?! תועבה! תתייחסו אל זה בהקשר של הסרט- אין שום קשר!!

wisdom16

New member
אייסי: אולי אבל עדיין כסצנה

משל עצמה פעם חשבתי שזה ממש קיצ´י אבל זה פשוט יפה נשיקה זה דבר יפה

Master Boo

New member
אה-הא!

רק עכשיו קישרתי את הניקים... הכל ברור עכשיו...
צא דיבוק, צא! (מבלי להעליב את הדיבוק, כמובן...
)

לא תמצאו סרט, ספר, או משחק

שבו יש אישה שחשובה מאוד לעלילה ולא מתאהבת במישהו, עושה את זה, או חושפת חלקים מסויימים. וזה טפשי. האמריקאים האלה חייבים להכניס משהו כזה בכל דבר. KAIN REFUSE TO SACRIFICE

IC4

New member
צודק ../images/Emo4.gif

מי החליט שאהבה היא כזה חלק חשוב מהחיים
??? כנראה מישהו מאוהב
אולי סיפור האהבה שלהם נועד למען הטרילוגיה? פתאום הבזק של אראגורן ומהשמה האלפית הברונטית ליב טיילר מתפרצים למוחי בסרטים/טרילוגיות הטובות ביותר יש אהבה כשחושבים על זה, וזה לא מפריע בשום אופן להיותם סרטים כאלה נהדרים אולי הם פחדו שיותר מדי מחשבה בניסיון אחר הבנה תגרום לאנשים לאבד את השפיות אז החזירו בסרט קצת מהאלמנט הבסיסי ביותר של האנושות

IC4

New member
הם נאצים כוסעמק

אהבה אצלהם תימצא כשלא יהיה עוד את מי לשנוא אין כבוד אין כבוד אני אומר לך

הם חונכו לשנאת יהודים

אבל בת´כלס היו להם משפחות ואהבות... אין לי שום סימפטיה לנאצי שהרג ילד יהודי אחרי שראה את הילד הקטן שלו הולך לגן, אבל קצת קשה להגיד שהם לא אהבו, אחרי הכל רובוטים הם לא היו ולכן השנאה הכל כך רבה, זאת בעצם הגזענות!

למעלה