דרך השלום....

PoshKale

New member
דרך השלום....

בד``כ הם מתקשרים.... בד``כ הם מקללים... לפעמים פעמיים ביום, לפעמים 5 פעמים ביום.... בד``כ הם ילדים קטנים ומעצבנים...רק מציקים.... אבל היום קרה משהו יוצא דופן...הערבים מעזה התקשרו אלי... וממש רצו לדבר איתי...הפעם הם ידעו קצת אנגלית...ואני קצת עם הערבית שלי...אז דיברנו קצת... הם שואלים לשמי...אמרתי להם - משה... הוא אמר שזה שם יפה...והוא שואל אותי מה אני חושב על הדרך של ברק ושל שרון...ואומר לי שהוא לא מאמין להם... הוא אומר שהוא רוצה שלום...אמרתי לו מה אני חושב... שנינו פה...וצריך ללמוד להסתדר... הוא אמר שהוא רוצה עוד לדבר איתי....כמה דיאלוגים...רוצה להיות חבר שלי... השיחה הזו היתה יוצאת דופן אבל אהבתי אותה... אולי זו דרך השלום...לא צריך פוליטיקה....שהפולוטיקאים יסתמו תפה...ויתנו לנו להסתדר לבד... ככה נבין באמת אחד תשני.... בתודה... ר.

naknik

New member
הלוואי וזה היה כל כך פשוט ...

יש מעט אנשים שיכולים לדבר הרוב מקשיבים לאנשים שמדברים ממש יפה ומושכים אחריהם קהל של מאזינים ומלהיבים אותם בדברי הסתה/שבח/חנופה ואז אין עם מי לדבר במיוחד שאותו אחד שפיו מפיק מרגליות אינו מעוניין בזה ... והנה דוגמא פשוטה מאצלנו .. ראה ערך עובדיה יוסף ... כל אימרה שלו הופכת לדבר קודש ... ולא אוסיף יותר כל ההליכה העיוורת הזאת אחרי רעיונות ומושגים מראה שאנשים לא חושבים ,רובם כאלה, ואלה שכן חושבים יש מעט מדי מהם וחלקם חשובים בכיוונים הלא נכונים לפי דעתי.. (אבל לדעתם זו הדרך היחידה ... )

PoshKale

New member
זהו...וויתרתי עליך...

בן אדם או שאתה קורא מה שאני כותב, או שלא... אני לא חושב שמה שכתבתי כל כך קשה להבנה.... אה...פאק איט.... כל אחד שיקלוט איך שבא לו...

naknik

New member
תודה אני מעריך את זה... :))

אבל בכל זאת לא אתייחס ...

Dovsha

New member
ממש מרגש!

איזה יופי איזה יופי!!!! סוף סוף הם החליטו לדבר [מסרת ד``ש ממני?:)] אמן אמן אמן, שיפסק כל ההרג, שתפסק כל השנאה שיגיע כבר השלום.

libertad

New member
תודה פוש

תודה שהזכרת לנו להקשיב. תודה שהזכרת לנו שיש שם אנשים אמיתיים. תודה שהזכרת לנו להיות חברים (כי בסוף הדרך אנחנו בסה``כ שכנים) תודה שהזכרת לנו את השלום. תודה.

קרני

New member
בעולם הקטן שלי...

יש המון שלום איתם... אצלי החדשות בתקשורת דווקא לוקחות אותי למקום אחר... תוהה כיצד ולאן נעלמים אלו שלא ממש מעוניינים במהומות... זוכרת שלא כולם כאלה, ושכן יש עם מי לדבר... ונכון, אם לא היו פוליטיקאים, העולם היה יכול להראות הרבה יותר שליו...

libertad

New member
אלה שלא נמצאים במהומות

מנסים להלחם על הקיום שלהם. אין להם אוכל כי הפסיקו לשלוח להם. אין להם מים כי סגרו להם ת`ברז. אין להם כסף כי כבר חודש ומשהו שגם אין להם עבודה. לא מפנים להם את הזבל מהרחובות. לא מספקים להם טיפולים רפואיים שוטפים. ואנחנו, בחיים הלא ממש מעורערים שלנו בהשוואה לשלהם... מתעסקים בפוליטיקה ושואלים איפה מבקשי השלום בצד השני. מבקשי השלום בצד השני עסוקים עכשיו בלשרוד, אין להם זמן להצהרות. אולי אם יהיה להם מה לאכול הם יצליחו להשמיע את קולם.... ומיותר לציין בעיני שמבקשי השלום הם ה ר ו ב!! זה רק חבורות צעירים מוסתות שנמנים על שורותיהן מעט אנשים שעושים הרבה רעש שעושה את כל הבלאגן. גם הם כמונו, ברובם לא מחרחרים ריב ורוצים רק לחיות, ובשקט.

PoshKale

New member
כולם רוצים שלום...

השאלה באיזה תנאים.... ונכון שלום זה טוב... אבל רובם דווקא רוצים - פ ל ש ת י ן. אני לא רוצה מלחמה...אבל אם לא תהיה ברירה... למעשה אין לנו...

libertad

New member
תמיד יש ברירה

אנחנו כבר גמרנו עם למות בעד ארצנו כי ארצנו כבר שלנו ולא נזוז מכאן וכולם כבר מעודכנים על זה, גם הפלסטינאים. עכשיו זה סתם גרגרנות על קרקעות וקטנוניות על תנאים. יאללה רוצים שקט, שיקחו קצת יותר. ירגשו טוב עם עצמם ואנחנו עם עצמנו. וחאלס- רוצים לחיות ב ש ל ו ם!

PoshKale

New member
זו הטעות !!

רוצים שקט שיקחו קצת יותר.... מה אתם עיוורים ? הם רוצים הכל... הם רוצים את כל ירושלים... הרי מה ערפאת מבטיח....שירושלים תהיה הבירה של פלשתין... איך אפשר שלום ככה ? תדעי לך שבפסר שלהם...האמנה...אני לא זוכר תשם... יש סעיף...להוציא כל גורם יהודי מפלשתין....

naknik

New member
שלום זה חלום נגוז

השלום היחידי האמיתי שהיה לנו זה השלום עם הירדנים (איך שאני רואה את זה ) כל השאר .. עלוקות שמנסות לנגוס בארץ קטנה כל אחד רוצה , שטחים שטחים ... אם זכרוני אינו מטעני בליגה הערבית האחרונה .. מחליפו של אסד .. (בנו) אמר משהו בקשר לזה שיש להמשיך את המגעים המדיניים עם ישראל תחת הכותרת שטחים תמורת שלום .. לזה אתם קוראים שלום ?!? אני לא ... אפילו השלום עם מצריים כמה אמיץ, ראשון, ופריצת דרך אפילו הוא ... לא היה שלום אמיתי .. אבל אחרי 20 שנה וקצת יש התקדמות .. זוכרים איך היו עושים שלום בימי הביניים ? חתונה .. משהו כזה הבן והבת של הממלכות היריבות .. (ועוד כמה דברים שבצד ..) לא אומר שזו דרך מושלמת היא גם לא מתאימה לתקופה הנוכחית אבל בכל זאת נקודה למחשבה .. נקניק (שמתחיל לצאת מעורו .... )

למעלה