דרך חדשה

שחר1284

New member
דרך חדשה

שלום לכולם! השתחררתי לפני שנתיים כמעט, וכמו כולם התחלתי לשאול את עצמי לאיזה כיוון לפנות. טיול בחו"ל אף פעם לא היה בראש מעייני, אז קפצתי ישר לשוק העבודה. שיפוצים, הובלות, תחנות דלק, מפעלים.. כל מה שקופץ לך לראש כשאתה מנסה לחשוב איפה יקבלו אחד כמוך, בלי תואר או הכשרה מקצועית. אז התגלגלתי מעבודה אחת לאחרת, אבל הסתובבתי עם הרגשת תיסכול. לא אהבתי את העבודה הרובוטית, היבשה. רציתי להתחכך באנשים, לא לעבוד עם כפפות,ואולי אפילו לתת מקום לביטוי הרגש. וכמו הקלישאה המפורסמת, תמיד אמרו לי שיש לי ידיים טובות. אז כשנתקלתי במודעה שמפרסמת קורס עיסוי התחלתי לברר על מה מדובר. ככל שביררתי יותר כך הרעיון של לעסוק בתחום מושך אותי יותר. המחשבה שיש לי מגע מרפא בידיים שיכול להפיג מכאובים ולחצים, ושאני יכול לגעת בחיים של כל כך הרבה אנשים בדרך כל כך מיוחדת, פשוט הקסימה אותי. אז רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר קצת את התחום ויכול להסביר בקצרה את ההבדלים בין סוגי העיסויים, או להמליץ על מקומות שאפשר ללמוד בהם את זה. עריכה: רק פירסמתי את ההודעה ונכנסתי לפייסבוק וכבר ראיתי שם עוד פירסום לערב מבוא, שגם מחלקים בו עיסויים חינם! :) http://www.facebook.com/michael.shpilkovsky#!/event.php?eid=116073058446486&index=1

למעלה