דרך חדשה.......

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
דרך חדשה.......

"כשעולים על דרך חדשה לא תמיד יודעים לאן היא תוביל ולפעמים אין שום ברירה ומוכרחים ללכת על השביל ולכן גם אם לא יודעים מתי נגיע ולאן הדרך מושכת יש לזכור תמיד מה גרם לנו לצאת ולמה בכלל התחלנו לכת." איך נדע אם העבר שלנו ....ודברים שעברנו היו .....טוב או רע ????? ההיתיחסות שלנו לדבר הופכת אותו לטוב ....או ...לרע בהתאם להתנסויות שעברנו במיקרים דומים אבל רק העתיד יכול לומר לנו ... האם מה שעבר עלינו היה......טוב .....או רע מעוף

עלמה 3

New member
תגיד לי כפרה ע'לאק, נעביבאשק, מעוף

(יערית תתרגמי לו) למה, למה, אתה קשה עם עצמך כל כך......אאאאאאההההה עכשיו ברצינות
עלינו על דרך חדשה
וכן, צריך ללכת על השביל באמצע, לא בצד... ולחשוב שהעבר הוא זכרון טוב או רע לא חשוב... מנסים שוב ושוב , לוקחים סיכון.... ב- 100% בטחון. מעוף יקר , לחשוב חיובי....... מקסימום - " זה יצליח ".. העבר הוא עבר... לחשוב על כאן ועכשיו עם הפנים לעתיד.... מה שעבר עלנו - עבר , לשכוח מאד קשה, אבל אפשר לסלוח... עלמה

העין ה 3

New member
ועלמה זה השם שלך?

אפשר לעבור למסרים אישיים אם את רוצה. כי אם עבדת שם בין 92 ל-94 אנחנו אמורות להכיר. אני עשיתי בתחילת 93 והסתובבתי שם הרבה מאוד.

blonda3

New member
../images/Emo45.gifנכון...

אבל את העתיד אנחנו יודעים רק ב-דיעבד
ואת מה שהיה-לא ניתן לשנות....

1נתי 1

New member
העבר שלנו = מה שאנו כיום

העבר שלנו גם אם היה רע או קשה הוא זה שגרם לנו להיות מי שאנו כיום ללא עברנו - לא היה לנו ההווה העבר שלנו העלה אותנו לדרך חדשה העבר שלנו לימדנו איך לנהוג בדרך החדשה כשלונות העבר חישלו אותנו, הגבירו נסיוננו ובזכות העבר בין אם טוב ובין אם רע אנו תקווה לעתיד טוב יותר

maof

New member
המנגינה שלנו

אדם כותב בשתי ידיו את מנגינת חייו ולפעמים המנגינה שמחה ולפעמים עצבת ולפעמים המנגינה רוטטת ולפעמים נוגה אך בכל המקרים אנו את המנגינה כותבים ואנו אשר אחראים על התוים חייבים לזכור את המנגינה שלנו שומעים גם אחרים. מעוף

אנחנו הכותבים

ולנו הרבה שותפים, יש שמנגנים רק צלילים נמוכים יש את הצלילים הגבוהים יש כאלה שרק צורמים יש שחלונות מנפצים ואפילו כמה שמאד מזייפים אבל אנחנו אחראים לתוצאה הסופית

מעוף הפילוסוף../images/Emo140.gif

אני משתדלת להביט אחורה ולהגיד שלפעמים הדרך היתה קשה,אבל לקחתי ממנה המון לדרך החדשה. משתדלת להאמין שהקושי אם הוא מטופל הוא יהיה בהמשך יותר קל. (אתם הבנתם? כי אני לא) מעוף יקר,תשאיר כמה הגיגים ליום שבת ובואו בהמונכם . ממתינים לכם בחניה של רולן ואוהי.

maof

New member
יונה את חיבת להפסיק עם זה../images/Emo6.gif

תיסתכלי על השעה !!! מעוף

למעלה