נטוריזם 24 שעות ביממה, זה אפשרי?
אם ננסה לבחון את סוגיית הנודיזם נגלה שכנראה שהאדם לא נועד "לבלות" 24 שעות ביממה בעירום מלא. אנסה להסביר מדוע. א. הגנה פיזית: עור האדם חשוף באין לו שיער עבות שיגן עליו מקור, חום, רוח, מפגעים למיניהם היכולים לשרוט אותו וכדו' (לעומת עורם של בע"ח המוגן בשיער עבות) ב. תרבות: האדם חי ע"פ תרבות מאורגנת (הכוללת גם חוקים) הייחודית לכל חברה וחברה. האדם לא מעוניין בגדול לוותר על הארגון והסדר שהם ביטוי לתרבותו הייחודית. חלק מתרבות מאורגנת זו, הוכנס איזה סדר באפשרות קיום יחסי מין בין גבר לאישה. בין סתם גבר לסתם אישה יש משיכה מינית טבעית, אשר נבלמת איכשהו ע"י התרבות, כדי שעד כמה שאפשר לא יינתן ביטוי חופשי לחלוטין למשיכה טבעית זו. חלק מאותם בלמים הם הבגדים המקשים על יחסי מין אקראיים ונוחים בין שני המינים. (כדי לקיים יחסי מין, צריך להתפשט, צריך מעט מרווח פיזי, ואח"כ להתלבש) ללא הבגדים אין שום בלם מלבד בני אדם אחרים הנמצאים בסבעיבה ובלעדיהם אפשר בקלי קלות לקיים יחסי מין במעלית, במשרד, בכניסה אקראית של אורח/ איש מקצוע לרגע לבית וכו' ללא הבגדים ישנם מצבים לא נעימים של הפרשות בלתי נשלטות שגם הם חלק מהיות האדם יצור תרבותי. (לבע"ח אין בעיה בקטע הזה כי לבעלי החיים אין תרבות, לכן הם גם לא זקוקים לשום בלמים לבלום את היצר המיני שלהם אלא אם זה חלק מהאינסטינקטים המוטבעים בהם) לכן נראה לי שדוקא המצב הטבעי של האדם בהיותו יצור בר תרבות, הוא להיות רוב הזמן או חלק מהזמן לבוש. (ולא שאני לא אוהב להסתובב בלי בגדים כשיש לי אפשרות, אני נהנה מזה מאוד, ואם הייתי מוצא דירת שותפים/ות שכולם נטוריסטים הייתי מצטרף בכייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף)