דרך ללמוד שפה

dFence

New member
דרך ללמוד שפה

שלום, לאחרונה התחלתי להתעניין בלימוד רוסית. בינתיים מצאתי באינטרנט אתר בשם masterrussian.com שמסביר על האותיות ונותן גם קצת דוגמאות לגבי הטיות פעלים ותחביר. אבל אני מרגיש שלימוד מהאתר הזה לא יביא אותי רחוק. איך אתם ממליצים ללמוד שפה כעקרון, כאשר קורס אינו בגדר אופציה? קניית ערכה ללימוד שפה יכולה לעזור? בתודה מראש.

python 4

New member
מנסיוני העשיר והרב בלמידת שפות

(קרי - אני כבר יודע להטות את הפועל etre ולכתוב שלוש וחצי מילים ביפנית) תן לי לומר לך שאין כמו קורס, כשעומד מולך בנאדם שדובר את השפה ואתה יכול לקלוט ממנו את דקויות המבטא וההגיה. אבל אם קורס הוא לא אופציה אז הדבר השני הכי טוב זה ערכה ללימוד השפה שכוללת קלטות. לא אידיאלי, אבל זה מה יש. בכל מקרה, אי אפשר ללמוד שפה בלי להקשיב לה - גם הספר הכי טוב בעולם לא יצליח להעביר לך את הדרך המדויקת שבה מבטאים שפה, דבר שאתה יכול לקלוט תוך כמה שעות ממורה.

אם אין לך תקציב לקורס

אתה יכול ללמוד מספר ולהעזר בעלייה הרוסית הרחבה כדי לתרגל את השפה, יש הרבה רוסים שישמחו לעיסקת חליפין של רוסית-עיברית, אולי שווה לנסות?

dFence

New member
שווה מאוד!

אפילו הצלחתי לגייס כמה אנשים למשימה. הבעיה היא שפשוט אני לא מוצא מה לשאול. בינתיים הדבר המשמעותי ביותר בביטוי העיצורים שהצלחתי ללמוד זה ы ו-щ למרות שעדיין קשה לי להגות אותם. יש לכם רעיון לכיוון השאלות, מה כדאי ללמוד בהתחלה?

n616436

New member
אהלן

שמע,אני למדתי רוסית בצבא,עם שומרים רוסים הייתי מעביר את הזמן בכתיבת מילים וחזרה עליהן.הייתי משגע אותם אבל זה עזר.אח"כ בעבודות שונות,גם באבטחה,הייתי בא עם מחברת. באונ' נרשמתי לקורס ברוסית וקניתי חוברת לימוד.אם משתדלים -אפשר.כמובן שהדרך הכי מהירה ללמוד שפה היא לשהות באותה ארץ מס' חודשים.אבל זה כמעט בלתי אפשרי,לא? יא ואס לוביל לובוב יישו ביט מוז'ט ודושה מייה פגסלה נייה סוסיימ נו פוסט אנה ואס בולשה נייה טריווז'ט יא נייה ח'צו פיצ'לט ואס נייצ'ם (פושקין.)

למעלה