דרך נוספת לעשות עוד קצת כסף מהצד

1202sh

New member
גם מתנה וגם תרומה

איגוד מרכזי הסיוע הפיק דיסק זמרות בעזרתו של יואב קוטנר. מצ"ב נשמח באם תרכשו דיסק זה, תהנו וגם תתמכו בהעצמת פעילות מרכזי הסיוע. תודה

דרך נוספת לעשות עוד קצת כסף מהצד

קיבלתי מחברה את הקישור הבא ורציתי לשתף אתכם בזה. אתם מכירים את זה שאתם כל הזמן מקבלים טלפונים על סקרים? ומה יוצא לנו מזה? באתר הזה אפשר לקבל כסף על הסקרים אותם ממלאים. אפשר גם לבחור איזה סקר ממלאים ואיזה לא. הכל מתבצע דרך האי-מייל ובאינטרנט. שיהיה בהצלחה

רונה 2346

New member
טיילתי לי היום בתל אביב - מזג אויר נהדר

במתחם התחנה - תערוכות "צבע טרי" - היריד הישראלי לאמנות עכשווית. מוזאון בתי האוסף לתולדות צה"ל - במגדל שלום - בחלקו המזרחי - מחווה לתל אביב 2009 - תערוכת שטיחי קיר. בחלקו המערבי - "מעורב תל אביב" תערוכת ציורים של מיכל בן ארי. סיור בנווה צדק, תמיד נעים לבקר ולהתרשם מהשינוי שעובר על המקום. בקרו ותהנו. רונה

רונה 2346

New member
ועוד מהזמנה שקיבלתי -

בגלריה ג'ינה בתל אביב, תערוכה של הנרי ברואל - מפגש וזיכרונות. עד 24/4/09. אירוע הפתיחה היה ב- 12/3 - מעניין מאוד. רונה

רונה 2346

New member
מיכל בן ארי, מציגה בגלריה של מגדל שלום

הנה הקישור לעבודותיה היפות

אילרי

New member
מסכימה עם כל מילה

לטייל בתל אביב - ז ו סאגה שלא נגמרת לעולם.. ישכל כך הרבה מה לראות יש מקומות שמעלים זכרונות - כמו למשל כשאני עוברת ליד מגדל שלום, אני נזכרת בפעם הראשונה שנכנסתי עם סבא שלי ל"כל בו שלום.." בכל פעם, אבל בכל פעם שאני שם - עולה בעיני אותה תמונה של הכניסה לכל בו שלום גם בנווה צדק, אפשר לטייל ימים רבים, כל פעם מקום אחר, סמטה אחרת ובכלל... תל אביב לא נגמרת לי ...

R n L

New member
כשעברנו היום חזרה מיפו העתיקה ראינו שם פעילות

מיוחדת והיינו עייפים מדי לבדוק - אפשר קצת יותר פרטים על התערוכות צבע טרי הללו?

../images/Emo126.gif../images/Emo126.gifתערוכת צבע טרי-להלן פרטים

מצורפים קישורים עם פרטים

R n L

New member
המון תודה ../images/Emo13.gif ממש נחמד לראות שעוד אנשים ערים

לפעמים, בשעות שבהן רוב הארץ נמה

מ י כ ל פ

New member
‫יריד OUTLET של מגזינים מחו"ל - הרבה CRAFT

מגזינים מחו"ל בנושאי עבודות יד שונות ובעוד שלל נושאים ספרי ילדים באנגלית במחירים החל מ-15 ש"ח במרכז חורב בחיפה בקומה הראשונה בין חנות דלתא לחנות הספרים יודן פתוח כל יום מ-9 עד 9 כולם מוזמנים

למעלה