דרך קוסובו !!

מוחמד5

New member
דרך קוסובו !!

האם עבד רבו רציני בדבריו !! היום הוא הצהיר : "אם לא נתקדם לקראת הקפאת ההתנחלויות בפועל, אם לא נצעד בדרך של משא-ומתן רציף ומתמשך - אזי ניזום מהלך ונכריז על עצמאות באופן חד-צדדי" האם תקדים קסובו יאומץ ע"י ההנהגה הפלשתינית !! במידה ומהלך שכזה יצא לפועל , האם מדינות העולם הנאור והמודרני, לוחמות החופש והדמוקרטיה שמיהרו להכיר בדינת קוסבו החדשה ינהגו בצורה דומה עם הפלשתינים !!

להבדיל אלפי הבדלות

סרביה ביצעה רצח עם מחריד בקוסובו ולכן הוחלט לתת להם אוטונומיה בחסות נאטו וכיום הם מדינה. אנחנו לעומת זאת נלחמים בטרוריסטים לכל דבר כשאנחנו מנסים כמה שיותר להרחיק את האזרחים הפלשתינים ממעגל האלימות אפילו שזה לא קל. זה לא קל כי ארגוני הטרור יורים מבתי ספר ובכלל משתמשים באזרחים כמגן אנושי. גם ארגוני הטרור מנצלים פעילות הומניטרית לרעה ומנסים להוציא לפועל פיגועים באזרחי ישראל ויורים חופשי על שדרות. בכל זאת אם זה יוביל להתנתקות גדולה יותר מישראל לפלסטינים שרק צרות עושים לנו אני בהחלט בעד!

mike00

New member
האמת שיש דימיון....

אלה רוצחים ואלה רוצחים,הפלסטינים מנסים לעשות לנו רצח עם כל יום ויום...

חח זה ממש לא!

גם ככה התחמושת לארגוני הטרור עוברת חופשי אז לתת להם שליטה מלאה במעברים בכלל תייצר אוטוסטרדת טרור.

mike00

New member
הם מוזמנים לנסות../images/Emo152.gif

אני בטוח ש"צבא הכיבוש" יטחן להם ת'צורה בצורה הומנית וידידותית לסביבה

מוחמד5

New member
אחרי הטחינה ההומנית

יצאו רבבות הפלשתינים לרחובות בכדי לפזר סוכריות ופרחים .
בינתיים ועד אז... "צבא הכיבוש " .. ממשיך לחפש את עצמו ,לאחר שאבד אי שם ..

mike00

New member
מצידי שיחלקו חומוס אורגני,לא מדגדג לי

איך אומרים?? ללמוד על הבשר?? אז שילמדו על הבשר שלהם....

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

ללמוד על הבשר?? אז שילמדו על הבשר שלהם.... לא מתאים לך להגיד כזה משפט ..ממש לא מתאים. ללמוד על הבשר !! בכדי להקים מדינה !!

mike00

New member
מוחה,אם הרשות הפלסטינית מתכוונת

להכריז על עצמאות אני אשמח,כמו שאומרים אצלנו ברוך שפתרנו מעונשו של זה... אבל אם הם רוצים שליטה מלאה על מעברי הגבול עוד לפני שהם מצליחים לשלוט על על מה שקורה בין קווי הגבול שלהם אני לא מוכן להיות שפן הנסיונות.... אם צריך יהיה להלחם בגלל ההחלטה הזאת אז אני מניח שהפלסטינים יוכלו לראות בזה כשיעור חינוכי...

מוחמד5

New member
אני נגד מהלכים חד צדדיים

הכל צריך להיות בהסכמת שני הצדדים , מבלי שגורמים חיצוניים יכתיבו להם את הפתרון. אני מאמין במסגרת ההסכם הכולל והצודק, ניתן ואפשר למצוא פתרון לכלל הבעיות , גם אלו שניראת עכשיו סבוכות וקשות כמו בעיית הגבולות ,והשליטה בהם. זכותך לא להיות שפן נסיונות.

כאשר אין סיכוי להסכמה הדדית חד צדדיות היא

המוצא היחידי וכאן היא אכן המוצא היחידי. אצל הפלשתינים אין פרטנר, מי שרוצה לדבר לא יכול לבצע כלום. מי שיכול לבצע, אין בכלל על מה לדבר איתו (החמאס לא מכיר בישראל ומצהיר בכל הזדמנות שהוא ילחם עד שכל השטח מן הים עד לירדן יהיה בידיו). חוץ מזה אין לפלשתינים ריבון אמיתי, ריבון אחד ששולט על כל העיניינים הפנימיים, על כל הפלגים. אז מבחינתי, אני אעשה מה שטוב לי, שהפלשתינים יכריזו להם על עצמאות ואז הם יחליטו מה לעשות - יעשו שלום? סבבה, יעשו מלחמה? גם סבבה ואז תהיה כאן רק מדינה אחת בין הים לירדן.

הגיבורים האמיתיים

משרטטים בדמם את ההיסטוריה של עמם. מה .. לא כך ? זה מה שעשינו אנו. זה מה שהם עושים. השאלה היא .. עדדדדדדדדדדדדדדדדדד מתיייייייייייייייייייייייייי חכמיייייייייייייייייייייייייי חלםםםםםםםםםםםםםםםםםם

mike00

New member
אה כן??

תנקבי לי בבקשה בשם של יהודי אחד שפוצץ את עצמו בתוך קהל של חפים מפשע... תראי לי אמא יהודיה אחת שמחלקת סוכריות וזועקת בשימחה כשהבן שלה פוצץ את עצמו ואחרים לחתיכות.. תראי לי תכנית טלוויזיה אחת לילדים שמלמדת את ילדי ישראל שלהתאבד זה מה שאלוהים רוצה שהם יעשו.. בקיצור תפסיקי לבלבל ת'מוח עם השטויות שלך...

respecta1

New member
בהחלט.

ובמדינות כמו במדינות, ברגע שיש פעולה הכי קטנה מאיפה שהוא בריבונות שלהם נגד ישראל, יש מלחמה, ובמלחמה כמו במלחמה..

למעלה