דרך

hagakora

New member
דרך

מהי בשבילכם ה"דרך" אתם יכולים לומר טאו כל מיני מילים עם "דו" או סתם מוות. אני מחפש הסבר... בתודה בן

wolfbrother27

New member
הדרך...

קשה להסביר את הדרך ידידי היקר... מתי בפעם האחרונה הקשבת לקול הפנימי שלך ? כמה פעמים קרה לך שהרגשת שאתה צריך לעשות משהו שנוגד את הצרכים או את הרצונות שלך ? אנחנו חיים בעולם שבו אנשים מתעקשים לחיות בעיוורון תמידי ל"אני הפנימי" שלהם, ואלה שמצליחים למצוא את ה"דרך" הם אלה שבעצם פורצים את חומות ההגיון שלמדנו לחיות בהם מאז שהיינו ילדים. תלמד להסתכל סביבך ולראות את מה שלפני כן קיבלת כמובן מאליו, תעריך את החיים ותכבד אותם, תקשיב לאינטואיציה שלך, בכל אחד קיים הקול הקטן של אלוהים. הדרך בשבילי היא החיים כפי שנועדתי לחיות... דרך הלוחם. תקרא לזה קרמה, תקרא לזה גורל, תקרא לזה טאו, אבל תמיד תלמד לדעת חיים בכל נשימה. הדרך אינה קלה, והיא אפילו קשה בהתחלה, אחרי הכל מאוד מפחיד לעשות את הצעד הראשון, אבל כל מחיר שאנו משלמים כדי להתעורר אל האמת שהיא הדרך שווה מכל פז. אומרים שהצעד הראשון לשלוט בגורלך היא להכיר באמת שלך, אני מאמין שהצעד השני היא פשוט לחיות את האמת הזו. וזה רק קצה המזלג את השאר כבר תלמד להכיר בהצלחה.

למעלה