דרכון הונגרי

יעליעלי

New member
דרכון הונגרי

שלום, אני מעוניינת להוציא דרכון הונגרי, ראיתי במאמרים מהם המסמכים שצריך, אבל השאלה שלי קצת שונה - אמי ילידת הארץ, הוריה נולדו בהונגריה ועלו לארץ בשנות השלושים. אין לה אף תעודה שלהם. מה צריך לעשות על מנת להשיג תעודה, והאם בכל מקרה היא תקבל דרכון ואנחנו בעקבותיה (הוריה עלו לארץ מרצון, לא גורשו משם) תודה

טומי*

New member
דרכון הונגרי....../images/Emo26.gif

אמא שלך צריכה לפנות לישוב בו התגוררו הסבא והסבתא שלך, ולבקש תעודות שיש ברשותם. הכי טוב לעשות בהונגרית...אם אין ברירה אז אולי גם באנגלית אפשרי. הייתי מציע לך לפנות לשגרירות ההונגרית..אמא שלך תוכל לקבל דרכון ללא ספק, בקשר אלייך אין לי מספיק ידע לתת לך תשובה מוסמכת. בכל אופן הכי טוב זה לברר הכל דרך השגרירות שגרירות הונגריה בישראל כתובת:רחוב פנקס 18 טלפון:03-5466981 קבלת קהל-ימים שני ורביעי בין השעות 9:00-12:00

א77

New member
טומי, שאלה עמ ארצית...

בשגרירות שברח' פנקס מבינים עברית ?

יעליעלי

New member
תודה ושאלה

האם אתם מכירים גופים שעוזרים לקבלת הדרכון, החל משלב ההתכתבות עם הגורמים הרלבנטים בהונגריה (עיריות וכו') ועד לדרכון המיוחל? ודרך אגב, כמה זמן בערך לוקח לקבל את הדרכון?

טומי*

New member
יודעי דבר אומרים שזהו תהליך....

ארוך ודי מייגע ויכול להגיע עד שנה. בקשר לגופים שכאלה, אינני מכיר...הכי טוב לברר הכל בשגרירות

עו"ד להשגת דרכון

תתקשר בבקשה לשירד עו"ד יורם פיי יכול להיות שהוא מוכן לקבל על עצמו כמו כל עו"ד ורופא יותר טוב לא להתחיל איתם אבל עם אתה בכל זאת מוכן הני מספר הטלפון5718758 תגיד שגוסטי הפנה אותך אליו

עב

New member
די ברור: לפנות לשגרירות

משום שהשגרירות יודעת את התשובות לשאלותייך.

למעלה