דרכון לתינוק - הבנתי שצריכה להיות

או, בדיוק הוצאנו ללוטן דרכון.

לא צריך שום הורה בתמונה. את אמנם שם כדי להחזיק את מיכאל, אבל לא צריך לראות אותך בכלל. רק את מיכאל. מה שכן, דרושה נוכחות של אחד ההורים ושל מבקש הדרכון(=מיכאל) במעמד הגשת הבקשה לדרכון במשרד הפנים. אם ההורים גרושים, שני ההורים צריכים להיות נוכחים ולהביע את הסכמתם להוצאת הדרכון.

mimeli

New member
דרכונים..

אחרי שהוצאנו כבר ל2 מהבנות דרכון בגיל תינוק, אנחנו כמעט "מומחים"..
אני מאוד מציעה לך ללכת לעשות תמונת פספורט למקום עם מישהו עם סבלנות, ובזמן שה -
הקטו שלך ערני ולא ישנוני.(לליאתי שלנו יש תמונה בדרכון שלה, בגיל חודשיים, כשהיא בדיוק התעוררה..ומסתכלת אל תוך המצלמה עם מבט זאוף כזה..אולי בגלל זה כל פעם אומרים לנו שצריך להחליף את התמונה בבדיקת הדרכונים בכניסה/יציאה מן הארץ..??
) חוצמזה...ברור ששומרים את 2 התמונות הנשארות לאלבום, נכון..? שיהיה לך קל ומהר במשרד הפנמים היום! סימון.

טוטי30

New member
לא צריך להביא הורים אבל כדאי שיבואו

עשינו דרכון לרועי כשהוא היה בן שלושה שבועות...
נדרשה סבלנות רבה ותושיה רבה מצידנו ומצד הצלם האומלל, כדי לגרום לרועי לשתף פעולה
כדאי ששני ההורים יגיעו לפחות לצלם: אחד מחזיק
השני מצחיק
?

עמית@

New member
לא צריך תמונה עם ההורים- רק של

הפעוט (אנחנו הוצאתנו לתמר דרכון בגיל שבועיים)

בדיוק היום הייתי במשרד הפנים

להוציא דרכון עם מוריה. המזל שלי שהיו לי שתי תמונות שלה מגיל יותר צעיר. לא צריך להצטלם עם ההורים ומספיק הורה אחד שיבוא למשרד הפנים. במשרד הפנים בפ"ת מאד מתחשבים בהורים עם תינוקות ויש דלפק מיוחד בשבילינו, כך שלא צריך לחכות את כל התור הענק שם. אני מקווה שזה קיים בכל הארץ. בכל אופן תוך רבע שעה מרגע שנכנסו היינו כבר בחוץ. מגיע להם יישר כח, לא?

במשרד הפנים בר"ג ממש לא

מתחשבים בתינוקות - כדי להגיע לשם צריך לטפס מלא מדרגות ועם עגלה זה קצת קשה. בכל אופן במקרה שלנו שני בני הזוג צריכים להגיע כדי להוציא לקטן דרכון....

הצטלמנו. דווקא היה מהיר, מיכאל

שלי יצא רציני וחושב. כמו תמיד. החולצה הסגולה שלי שימשה כרקע. אח"כ עוד נשארתי להניק בחנות.... במשרד הפנים היו המון, אבל המון אנשים ובלגן. ולא היה לי איתי הטופס הזה שמקבלים בביה"ח למשרד הפנים לצורך רישום הילד בת"ז. אז הסידור הזה ידחה בעוד כמה ימים. מזל שאנחנו טסים, אחרת לא היינו טורחים לרשום את מיכאל בת"ז שלנו

עמית@

New member
לנו היה תור ענק ומפלצתי- ועד שתמר

לא התחילה לבכות ולצרוח והנקתי אותה באמצע משרד הפנים (עם המון זקנות ושאר ירקות ביקורתיים מסביב
) לא עשו לנו שום הקלות

אנחנו הוצאנו לאורן

צריך תמונה של הצאצא, ללא אחד ההורים. מה שכן - שני ההורים צריכים להיות נוכחים במעמד בקשת הדרכון ושניהם צריכים לחתום, ככה ביקשו מאיתנו.

poli2

New member
שאלה דרכון לתינוקת בת 4 חודשים

שאלה האם צריכים דרכון נפרד לתינוקת ואו שצריך לרשום אותה בדרכון של אחד ההורים בתודה מראש בברכה

למעלה