דרכון שנאבד-מה עושים?

sivan120

New member
דרכון שנאבד-מה עושים?

שני הדרכונים שלי-הישן והחדש נאבדו לי-אני לא מוצאת אותם בשום מקום ונראה לי ששכחתי אותם בבית הקודם שלי ועכשיו אין לי מושג איפה הם-אני צריכה לטוס לארהב בחודש הבא-מה אני יכולה לעשות? האם הלכה הטיסה או שעלי להוציא דרכון וויזה חדשה?-האם אני אצליח לעשות את זה תוך חודש?

אם מדובר בדרכון ישראלי רוציי מחר בבוקר

להוציא חדש. אם את לוחצת זה לוקח פחות משבוע. לגבי הויזה האמריקנית , את צריכה להיכנס לאתר של הקונסוליה ולנסות לקבוע תור לראיון אם תצליחי לקבוע ראיון, למועד שהוא לפחות יומיים לפני הטיסה אין לך מה לדאוג. יש רק בעיה קטנה כניראה שלצורך קביעת התור את צריכה את מספר הדרכון....אם יש לך באיזה שהוא מקום את המספר של הרכון שהלך לאיבוד, זה טוב כי זה גם ייאפשר להם למצוא בקלות את זה שהיתה לך ויזה בתוקף, וגם ייאפשר לך לקבוע תור, אחר כך תסבירי שהדרכון אבד והוצאת חדש. לא לשכוח להביא לראיון את הדרכון החדש, הוכחות למצב כלכלי ולקשר חזק למקום שבו את מתגוררת.

gsovak

New member
Not so good news

Hi, I tried to get an interview for the American visa. There is no free booking time at least until the end of March. They wrote that you need to go into the site evry day to try to find an appointment. Good Luck Guy

אפשר בבקשה את האתר שלהם

להזמנת תורים? האם זוהי הדרך היחידה? הויזה שלי נגמרת במאי, נראה לי שכדאי לחדש. אין אפשרות לקבוע תור לעוד 3 חודשים? הדרך היחידה זה להכנס לאתר כל יום וליחל לתאריך לראיון?

לא, אין שום דרך לקבוע לעוד 3 חודשים.

התור הוא עד עשרה שבועות, ואם הכל תפוס צריך לחכות שייתפנה מקום. שיטה בדוקה היא להירשם רישום ראשוני, ואחר כך כל פעם שקמים באמצע הלילה לשירותים, ניגשים למחשב ובודקים. באופו משונה בין 1 בלילה ל 5 בבוקר מוזנים ביטולים ולפעמים יש תורים מהיום למחר או לבדיוק עו 10 שבועות. אם הויזות נגמרות במאי כדאי להתחיל כבר מעכשיו. הלינקים להדרכה ולקביעת התורים למטה.

למעלה